2789
عنوان

بارداری‌

| مشاهده متن کامل بحث + 6673 بازدید | 692 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم برای منم دعا کن باردار باشم ۴ ساله منتظرم  ۵ روز مونده تا پری  این ماه کلومفی ...

عزیزم چی شد بارداری؟

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
عزیزم چی شد بارداری؟

سلام نه عزیزم پری شدم 

امروز ۱۵ پری ام 

۶ پری رفتن عکس رنگی 

این ماه کلومفین و هاچ ام جی ۶ تا زدم 

روز ۱۰ رفتم سونو واژینال ۴ تا فولی ۱۹ ۱۷ ۱۶ ۱۷ داشتم 

روز ۱۳ هاچ سی جی زدم 

دیگه توکل ب خدا انشالله یکیش بگیره

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
سلام نه عزیزم پری شدم  امروز ۱۵ پری ام  ۶ پری رفتن عکس رنگی  این ماه کلومفین و هاچ ...

مگه ۲۶ام پریود نشدی. این آمپول رو بزنی میشه حتما ادم؟؟؟؟

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
مگه ۲۶ام پریود نشدی. این آمپول رو بزنی میشه حتما ادم؟؟؟؟

نه زودتر پری شدم ۱۶ ام پری شدم 

نمیدونم دکتر برای تنبلی تخمدان داد

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
نه زودتر پری شدم ۱۶ ام پری شدم  نمیدونم دکتر برای تنبلی تخمدان داد

ای بابا منم امروز پریود میشدم نشدم هیج علایم پریود ندارم خدا کنه باردار باشم دعا کن باردار باشم منم دعات میکنم راسی یادم نیس چند وقت اقدام بودی؟

ای بابا منم امروز پریود میشدم نشدم هیج علایم پریود ندارم خدا کنه باردار باشم دعا کن باردار باشم منم ...

چشم حتما 

من تقریبا ۳ سال خورده ای اقدامم

ای بابا منم امروز پریود میشدم نشدم هیج علایم پریود ندارم خدا کنه باردار باشم دعا کن باردار باشم منم ...

دارو استفاده کردی یا طبیعی اقدام داشتی

دارو استفاده کردی یا طبیعی اقدام داشتی

نه من چهارماه که اقدام کردم نمی‌شدم رفتم گفت متفورمین بخور دوباره نگرفت گفت پرولاکتبن بالاس یه ماهم دارو برااون خوردم تموم شد دارم الان ماه نهمم برا اقدام 

چشم حتما  من تقریبا ۳ سال خورده ای اقدامم

عزیرم دعات میکنم حتما انشالله باردار باشم صدامو خدا بهتر بشنوه دعات کنم پرولاکتبن که نداری

عزیرم دعات میکنم حتما انشالله باردار باشم صدامو خدا بهتر بشنوه دعات کنم پرولاکتبن که نداری

نهخداروشکر 

نه من چهارماه که اقدام کردم نمی‌شدم رفتم گفت متفورمین بخور دوباره نگرفت گفت پرولاکتبن بالاس یه ماهم ...

منم متفورمین خوردم این ماه