2789
عنوان

بارداری‌

| مشاهده متن کامل بحث + 6673 بازدید | 692 پست
انشالله به دلم افتاده هستی 

ممنون

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز؟

درحد ۳

۴روز واینا

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

منو ببینین به خودتون امیدوار میشین من بعد از دوهفته تاخیر بی بیچکم منفی بود. رفتم دکتر که هم ببینم چرا اینهمه عقب انداختم هم بررسی کنم ببینم مشکلی نباشه آخه بعد از سقط تقریبا در 6 ماه اقدام بودم. به دکتر گفتم باردار نیستم برام آزمایش بنویس ببین مشکل چیه؟ دکتر گفت هر چند که منفی باشه من باید جواب آزمایشت را داشته باشم. بعد برام آزمایش خون بارداری نوشت به علاوه کلی آزمایش دیگه که ببینه مشکل چیه/ رفتم آز خون دادم مطمئن بودم منفیه ولی شوهرم زنگ زد گفت مثبته باورم نمیشد بیش از ده تا بی بی چک با مارکهای مختلف تست کرده بودم. آخرش هم معلوم شد لقاح خیلی دیر بوده انگار مثلا یک ماه پریود نشدم و ماه بعد بوده یک همچین چیزی

عزیزم باردار نشدی

نه عزیزم به هفته اس پاک شدم و درحال اقدام شما چی؟؟؟

❌❌❌❌❌❌نی نی من پس کی میخواهی بیای تو دلم خیلی به بودنت نیاز داریم منو بابا  مهربونا میشه برام دعا کنید 😔😔
انشالله به دلم افتاده هستی 

سلام عزیزم برای منم دعا کن باردار باشم ۴ ساله منتظرم 

۵ روز مونده تا پری 

این ماه کلومفین  ۴ تا هاچ ام جی جی و هاچ سی جی زدم 

توروخدا برام دعا کن🤲🤲🤲

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
سلام عزیزم برای منم دعا کن باردار باشم ۴ ساله منتظرم  ۵ روز مونده تا پری  این ماه کلومفی ...

انشالله بارداری عزیزم همه چیز دست خداس به دعای من نیست عزیزم خدا بخواد میشه اینو همیشه یادت باشه

منو ببینین به خودتون امیدوار میشین من بعد از دوهفته تاخیر بی بیچکم منفی بود. رفتم دکتر که هم ببینم چ ...

وااای چه جالب

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍