برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
منو ببینین به خودتون امیدوار میشین من بعد از دوهفته تاخیر بی بیچکم منفی بود. رفتم دکتر که هم ببینم چرا اینهمه عقب انداختم هم بررسی کنم ببینم مشکلی نباشه آخه بعد از سقط تقریبا در 6 ماه اقدام بودم. به دکتر گفتم باردار نیستم برام آزمایش بنویس ببین مشکل چیه؟ دکتر گفت هر چند که منفی باشه من باید جواب آزمایشت را داشته باشم. بعد برام آزمایش خون بارداری نوشت به علاوه کلی آزمایش دیگه که ببینه مشکل چیه/ رفتم آز خون دادم مطمئن بودم منفیه ولی شوهرم زنگ زد گفت مثبته باورم نمیشد بیش از ده تا بی بی چک با مارکهای مختلف تست کرده بودم. آخرش هم معلوم شد لقاح خیلی دیر بوده انگار مثلا یک ماه پریود نشدم و ماه بعد بوده یک همچین چیزی
سلام عزیزم برای منم دعا کن باردار باشم ۴ ساله منتظرم
۵ روز مونده تا پری
این ماه کلومفین ۴ تا هاچ ام جی جی و هاچ سی جی زدم
توروخدا برام دعا کن🤲🤲🤲
انشالله به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم اینمته من مامانمیشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰