2789
عنوان

بارداری‌

| مشاهده متن کامل بحث + 6673 بازدید | 692 پست
اره من خیلی استرس دارم..... ماه پیش هم اقدام داشتم از بس استرس داشتم باردار نشدم

منم ماه اول اقدامم

۷روز مونده ب پری خیلی کمردرد دارم رحمم تیر میکشه حسم میگ باردارم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
منم ماه اول اقدامم ۷روز مونده ب پری خیلی کمردرد دارم رحمم تیر میکشه حسم میگ باردارم

من ۳۰سالمه سنمم بالا فرصت طول کشیدن ندارم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب برو دکتر تا برات سونو بنویسه قرص آمپول بده چون نمیخوای زیاد طول بکشه آزمایش های قبل بارداری رو د ...

بله دادم ۵روز ب موعدمه خداکنه باشخ

انشالله همسرتون هم آزمایش داده دکتر برات چیزی نداد 

نه شوهرم نه

چیزی هم نخوردم

ماه اول اقدام‌بودم‌اخه

باردار بودی

امروز ازمایش خونم دادم منفی بود روز تولدم بود خیلی ناراحت شدم

سلام خانما ....برای منم دعا کنید یک سال و دوماهه اقدامم شوهرم سالمه خودم سالمم ماه پیش رفتم عکس رنگی چله بری هم کردم ی هفته مونده به موعدم توروخدا برام دعا کنید دیگه خسته شدم خیلی خسته شدم 😭😭😭

لا إله إلّا اللّه