2777
2789
عنوان

ی سوال🤔

86 بازدید | 12 پست

برام سوال شده ک چرا تو سریال پزشک دهکده نقش کالین(دختر پزشک دهکده)منظورن کالین اولی هس ،چرا یهو عوض شد و ینفر دیگ نقششو بازی کرد!!؟؟و چرا تو اینترنت هیچی دربارش نزده و عکسای جدید نیس ازش؟کلا محو شده_کسی میدونه؟؟

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

من فقطی چیزایی یادمع 

چقد اون مردع خفن بود😒😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بنویس بیوگرافی بازیگر نقش کالین در پزشک دهکده، حتما ویکی پدیا میاره

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنویس بیوگرافی بازیگر نقش کالین در پزشک دهکده، حتما ویکی پدیا میاره

خب کالین دومی رو میاره،اولیه نیس اصلا

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
من فقطی چیزایی یادمع  چقد اون مردع خفن بود😒😂

کدوم؟؟

خب کالین دومی رو میاره،اولیه نیس اصلا

اسمش رو اگه بدونی بزنی میاره. صبر کن ببینم میتونم پیدا کنم

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
کدوم؟؟

همون ک زنه رو میخاس مو بلندع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

همون ک زنه رو میخاس مو بلندع

آها سالی ،خخخخخخخ

اسمش رو اگه بدونی بزنی میاره. صبر کن ببینم میتونم پیدا کنم

اسمش یادم نیس🤔

اسمش یادم نیس🤔

اسم اولی اریکا فلورس ،اسم دومی جسیکا بومن

اولی ۳ فصل اول رو بازی کرده دومی هم ۳ فصل دومی رو . دلیلی هم نداشته دومی رو به علت اینکه نقشش مثلا بزرگتر و سن بالاتر شده انتخاب کردن. اون اولی چند تا فیلم بعد از اون بازی کرده

برام جالب بود الان رفتم نگاه کردم،دکتر کویین ۳ بار ازدواج کرده طلاق گرفته الان داره با شوهر چهارمیش زندگی میکنه😐😐😐😐

اسم اولی اریکا فلورس ،اسم دومی جسیکا بومن اولی ۳ فصل اول رو بازی کرده دومی هم ۳ فصل دومی رو . دلیلی ...

عه مرسی😍😍😍گفتم نکنه طفلک مرده باشه وسط فیلم_آره اونک کولاک کرده😂😂

عه مرسی😍😍😍گفتم نکنه طفلک مرده باشه وسط فیلم_آره اونک کولاک کرده😂😂

میگم چرا شوهر کمه ،اینا احتکار کردن

میگم چرا شوهر کمه ،اینا احتکار کردن

😅😅اره دیگ