2777
2789
عنوان

سرپرستی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 26 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعا کن شوهرم قبول کنه واقا ب وجود بچه احتیاج داریم

صبح زود نماز خوندنی برات دعا میکنم حتما 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
منم فکر شما رو دارم ان شاالله شما بتونی و به راحتی انجام بشه  ببین میتونی حتی با سینه خودتم ان ...

برام دعا کن.تصمیمش برام سخته ولی قطعیش کردم و فقط شوهرم رو راضی کنم

خیلی فوضول زیاد شده خودتو جمع کن احمق

دعا کن شوهرم راضی بشه این کارو بکنیم میخوام باهاش صحبت کنم

انشاالله

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺/ تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗⚡ / عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂 /  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
برام دعا کن.تصمیمش برام سخته ولی قطعیش کردم و فقط شوهرم رو راضی کنم

ان شاالله شوهرتم راضی میشه با دلخوش میارید خونه و پاقدمش میشه بهترین روزای زندگیتون💟🙏🏻

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...
چطوری با سینه خودش؟؟

با لوله فدینگ یه سرش میره داخل شیشه پسوند یه سر دیگش رو کنار نوک سینه ش نگه میداره نوزاد سینه شو که مک میزنه مثل اینه که داره از سینه شیر میخوره من شیرم کم بود با همین روش شیرم بیشتر شد پسرم اصلا شیشه پیوند قبول نکرد الانم که از شیر گرفتمش حتی یه بارم با شیشه نه شیر خورده نه اب میوه در حقیقت با سینه خودم خورده هم شیر خودم هم شیر خشک از لوازم پزشکیا بپرسید دارن اون موقع که من میخریدم هر کدوم از لوله فرینا قیمتش دو هزار تومن بود هر سه چهار ماه هم عوض میکردم که لوله جدید میذاشتم

کاربر قدیمی هستم از سال 94 با نی نی سایت آشنا شدم. تاریخ کاربریم 96/1/19هست...