2777
2789
عنوان

سحر وجادو

152 بازدید | 8 پست

من ۱۷ سالمه وعقدم ۳ ماه دیگه عروسیمه شوهرم تک فرزنده وپدرش مرده ومادرش قراره زندگی کنیم 

جدیدا وقتی وارد خونه میشم سر هر چیز کوچیکی ناراحت میشم دلم می تواد گریه کنم وحالم بد میشه 

ولی تو خونه مامانم اینا حالم خیلی خوبه

حس می کنم یه چیزی تو خونه اذیتم می کنه

لطفا کمکم کنید 

خیلی حالم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‍ ‍ 🌹🌷رسول اکرم (ص):🌷🌹

🌺🌿 هر کس سوره تکویر را صبح و شام در خانه اش بخواند؛

خداوند سحرو نشونش داده و باطلشم میکنه🌱🌼

🌼🌱از دیگر خواص این سوره

برطرف شدن بیماریهای چشمی

برآورده شدن حاجات

مخصوصا اگر در هنگام نزول باران صد مرتبه خوانده شود.🌿🌺

#اگر فردی دعای قرآنی ذیل را بنویسد و با خود نگاه  دارد از کلیه طلسمات و جادو و سحر در امان خواهد بود و اگر آنرا با ۷ مرتبه حمد و معوذتین (سوره ناس و فلق)

رو آب خوانده به فرد طلسم شده بدن بخوره طلسمش باطل خواهد شد.

(ان شاءالله)

🌷«بسم الله الرحمن الرحیم خَتَمَ الله عَلی قُلوُبِهِم وَ عَلی سَمعِهِم وَ عَلی اَبصارِهِم غِشاوَةٌ وَ لَهُم عَذابٌ عَظیم وَ مِن النّاس مَن یَقول امَنّا بِالله وَ بِالاخِرَةِ وَ ما هُم بِموُمِنین یُخادَعون الله وَ الّذینَ امَنو وَ ما یَخدَعون اِلاّ اَنفُسَهُم وَ ما یَشعَروُن فی قُلوبِهِم مَرَضٌ فَزادَهُمُ الله مَرَضاً وَ نُنَزِّلُ مِنَ القُران ما هُوَ شَفاءٌ وَ رَحمَةٌ لِلموُمِنین یا ارحَمَ الرّاحِمین قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحر اِنَّ اللهَ لا یُصلِح عَمَلَ المُفسِدین فَسَیَکفیکَهُمُ الله وَ هُوَ السَّمیعُ العَلیم لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ باللهِ العَلیِّ العَظیم اِنّا لُلّه وَ اِنّا اِلَیهِ راجِعوُن وَ اُفَوِّضُ اَمری اِلی الله اِنَّ اللهَ بَصیرٌ باِلعِباد یا اَرحَم الرّاحِمین»،🌷

🦋 پایگاه جامع قرآن کریم 🦋

@Quran_movahed

═══✼🍃🌹🍃✼═══

هشت راهکار برای در امان ماندن از چشم زخم 👀

🌷1) یاد خدا

از امام صادق (ع) روایت شده است که برای جلوگیری از این خطر، یکی از راهکارها یاد خداوند است

🌷2) تکرار «فَتَبَارَکَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِینَ.»

🌷3 ) گفتن «آمنت بالله و صلی الله علی محمد و آله»

🌷4 ) قرائت سوره ناس و فلق

🌷5 ) نوشتن سوره‌های حمد، ناس، فلق، آیةالکرسی و همراه داشتن آن

🌷6 ) قرائت سه مرتبه «مَا شَاءَ اللهُ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ العلی العظیم»

🌷7 ) همراه‌داشتن حرز امام جواد یا انگشتری که حرز امام جواد(ع) برآن نوشته شده باشد

🌷8 ) دست‌کردن انگشتر عقیق و تأثیر آن در جلوگیری از بروز بعضی بلاها و بدی‌ها برای انسان می‌تواند مؤثر باشد.

@Quran_movahed