2777
2789
عنوان

ارده رو چجوری میخورن😶

| مشاهده متن کامل بحث + 4826 بازدید | 57 پست
چرا گذاشتی کنار شیرینی رو؟

چون یه پادکست گوش دادم در مورد مضرات شیرینی

دکتره میگفت شکر تمام ارگان های بدنو متلاشی میکنه

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما با شیره انجیرمیخوردیم

نیازی نیست یکوچولو برن تلخیش بره

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
من با شیره یا خرما میخورم خوشمزس

یعنی همینجوری بریزم رو خرما و بخورم اوکیه؟

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای

ما با شیره ی انگور میخوریم همون دوشاب

🤣🤣راجب اسم یه توضیح ریز بدم دوس دختر نوشتم که مشخص شه مونثم و مذکر نیستم چون حس میکردم نی نی یارا خانومن این کلمه رو نوشتم 🤣🤣🤣با تشکر دیگه سوال نکنین😂😁
عسل ارده و کمی پودر کاکائو شکلات خوشمزه میشه

واقعا اینکه میگن خیلی انرژی میده درسته؟

چون یه پادکست گوش دادم در مورد مضرات شیرینی دکتره میگفت شکر تمام ارگان های بدنو متلاشی میکنه

خوب ماهم شکر نمی خوریم ولی شیره یا عسل و خرما زیاد می خوریم هر روز با عسل یا شیره شربت درست می کنم گاهی با شیره کیک هم درست می کنم