2777
2789

چند وقت پیش رفتم دکتر یه خانم رو دیدم که بچش فکر کنم 6 یا 7 سالش بود اصلا به این خانم نمیخورد مادرش باشه

خیلی خوشم اومد😍یه جورایی بامزه بودن 

به خانومه میخورد 23 یا 24 باشه 

من که خیلی دوست دارم همین که رفتم خونه خودم سریع بچه بیارم فوقش تا یه سال بتونم بدون بچه صبر کنم 😂احتمالا اون موقع 23 یا 24 سالم شه 

البته من خیلی بی تجربم و دست و پا چلفتی و خیلی ترسو برای همین با خودم میگم تا دوسالگی همش از مادرم کمک میگیرم 

البته به جاش مادر مهربون و دلسوزی میتونم باشم  😂

خانومایی که تو سن کم بچه به دنیا اوردین چه حسی داشتین ؟

خوبی ها و بدیاش چیان ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیاوردم وگرنه میگفتم :-\

ینی نمیده...!

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

اصلا بامزه نیس خیلیم بده

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

من موقع تولد بچم ۲۳ سالم میشه نمیدونم مناسبه سنم یا نه ..ولی به نظر خودم مناسبه

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه

من ۳۲ سالمه ،بچم نزدیک سه سالشه،بعد چهرم طوری هست که همه فک میکنن نهایت ۲۱/۲۲ سالمه خخخخخیلی پیش اومده بهم بگن مامان کوچولو خخخخ

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

! نظرم تاقبل فیلم پریا این بود  زود بچه دار شدن خوبه تا یه  قسمت دختره گفت شما ۳!۴سال باهم زندگی میکردید. میدیدید همو میخاد یا نه بعد بچه دار میشدید

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡