دختر منم زردی طولانی داشت نارس بود البته شیر زود زود بده که زود رفع بشه
از اول اول بگم براتون زخم خوردم سختی کشیدم له شدم دویدم دویدم خسته شدم راه رفتم نشستم باز دویدم به امید رسیدن ...... خیلی تلخ بود سراب خوشبختی آخرش هم نرسیدم که نرسیدم ،، دعا کنید حداقل خوب بمیرم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مال من نداشت ولی یه نفر می گفت یکم به بچه اتون کره بدین شکمش کار کن زردی بیاد پایین
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
دو سه ساعت بعد از ختنه ، رنگ پاها و شکمش سفید شد. دو سه روز بعد هم رنگ صورتش.
حجامت پشت گوش هم میگن خوبه
به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست: https://www.aparat.com/v/aLKx2
ما بردیم متخصص اطفال یه کپسول داد گفت توشو خالی کنین بدین بخوره،زود خوب شد
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
پسر خواهرم بخاطره گروه خونی منفی و مثبت دچار زردی شدید شد .. و تقریبا دو یه هفته درگیرش بود و یک هفته هم زیر دستگاه بود ولی خوب نمیشد ...میومد ۱۴ باز میرفت ۱۷ و بالاتر ... ولی وقتی حجامت کردیم و چند قطره آب انار شیرین هم خورد هر روز چند درجه اومد پایین و خداروشکر خوب شد
ختنه. دو سه ساعت بعد از ختنه ، رنگ پاها و شکمش سفید شد. دو سه روز بعد هم رنگ صورتش. حجامت پشت گوش ...
حلقه بود؟
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
یه روز شیر خودت رو به بچه نده. از فرداش دوباره شیر خودت رو بده
به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست: https://www.aparat.com/v/aLKx2