2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم بدون مشورت با من این کار کرد!!!   وقتی آمدم دیدم خیلی ناراحت شدم!!!   و ...

منم سقف شلوغ دوست ندارم گفتم فقط دور تا دور پذیرایی یه چیز ساده بزنه

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
منم سقف شلوغ دوست ندارم گفتم فقط دور تا دور پذیرایی یه چیز ساده بزنه

اگه می تونی اصلا نزن هم انگار سالن کوچیکتر می شه هم کلی هزینه ات می شه هم اینها یه روز مد هست یه روز از مد میافته!!   چند سال دیگه باید هزینه کنی و برشون داری!!   تازه هر عید هم باید غبارگیری کنی!!

از لحاظ فنگ‌شویی هم خوب نیست و انرژی های منفی به خونه جذب می کنه!!

اگه می تونی اصلا نزن هم انگار سالن کوچیکتر می شه هم کلی هزینه ات می شه هم اینها یه روز مد هست یه روز ...

الان تو این خونه ای که هستیم باکس داره دور هال خوبه.اونو که اره هر روز یه مد جدید میاد

کناف می تواند بهترین گزینه شما برای رسیدن به دکور دلخواهتان باشد. کناف را می توان با فرم های گوناگون و اندازه های دلخواه روی سطح دیوار و سقف اجرا کرد. در دکورهای مینیمال که سادگی از مهم ترین اصول به شمار می رود، کناف به تنهایی در نقش عنصر تعریف کننده فضابه کار می رود.

اجرای کناف باید توسط افراد باتجربه و متخصص انجام شود .افراد حرفه ای و باتجربه نظارت مستقیمی بر کل پروژه کناف کاری دارند و با کنترل کامل ، آنها می توانند کار شما را به سرعت انجام دهند.با انجام این کار ، دیگر ممکن است شاهد نقص در سازه نباشید ، و مشکلات همراه با شکاف در پارتیشن ها ، عدم تعادل ، عدم انطباق ، ایجاد امواج و برجستگی ها و…دیگر برای شما ایجاد نمی شود.

عزیزم شما زمانیکه شش تا فولیکول بالغ داشتین آمپول آزاد سازی هم زدی؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
عزیزم شما زمانیکه شش تا فولیکول بالغ داشتین آمپول آزاد سازی هم زدی؟

نه فکر کنم دکتر گفت لازم نیست

نه فکر کنم دکتر گفت لازم نیست

پریودت منظم بود؟

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️