2777
2789
عنوان

بارداری

91 بازدید | 16 پست

سلام خانما من امروز بادردزیرشکم مثل دردپریودی ویه لکه بینی قهوهای جزیی رفتم بیمارستان همه چیز کنترل کردن قلب نینی،فشارم،نوارقلبم گرفتن ازنینی پرسیدم گفت خوبه نوارقلبشم تکونای نی نی خیلی زیاده اما دکتر برام سونوگرافی بیوفیزیکال نوشته برم تا حالاکسی بوده این سونوگرافی رو رفته باشه وچیه این سونوگرافی؟واینکه همه چیز تومعاینه خوب بود چرا این سونورونوشته برام

برای بررسی حرکات تنفس وچندتا مورد دیگه ست. من 24ساعت حرکات بچه رو حس نکردم رفتم دکتر برام سونو بیوفیزیکال نوشت

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ای جانم خوشبحالت کم کم نی نی میاد من هنوز اول راهم فک کنم نی نی وزن گرفته واسه همون لک داری 

نمیدونم لکه بینی ازچیه اما فقط یه روز بود دیگه ام لکه بینی ندارم ،انشالله شما ام این روزا روردمیکنی زود نی نی گلت میگیری بغلت ماه های آخر واقعا سخته خدا به همه مادراکمک کنه

نمیدونم لکه بینی ازچیه اما فقط یه روز بود دیگه ام لکه بینی ندارم ،انشالله شما ام این روزا روردمیکنی ...

الهی امین .شکر انشاءالله این چند هفتتم تموم میشه به زودب بغلت میگیری

😎😉😉😑😑
من که حرکات نی نی رومیفهمم اصلا کم نشده

نمیدونم. انجام بده خیالت راحت بسه

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان