ببین عزیزم مهم نیست به نظرمن نامزدم ۱۲ سال ازم بزرگتره ولی فوق العاده است مثل یه پرنسس باهام رفتارمیکنه انقدر مهربون و بادرکه و هرروز سوپرایزم میکنه
و از لحاظ مالی و خانوادگی هم عالیه
اختلاف سنی مهم نیست اگه طرفت خوب باشه و عشق باشه بینتون
فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺
وقتی عاشق باشن نه دلشون میا همدیگه رو ترک کنن نه اینکه دل همو بشکونن و اختلافی پیش نمیاد بعدم ...
بستگی بعقیده فرد داره کهددقیقا چه تعریفی از عشق داره چون تعریف عشق و ابرازش از نظر همه یکسان نیس هیچکس واقعا دوس نداره کسیو ناراحت کنه ولی بنظرت چرا خیلی از زوج خا ازهم گلایه دارن؟ مگه عاشق نبودن پس چرا بعضی رفتاراشون از نظرهم قابل قبول نیس عشق قبل از عقل اگه وسط بیاد بعداز ازدواج کم کم اختلافاتو نشون میده
نظر شما درسته اگرطرز فکر شخص بروز و نو باشه سن کنارمیره
آره در این صورت خوبه
فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️خدایا این تو راهیم هم پسر باشه به خاطر پسرگلم که عاشق داداش کوچولوعه یه پسر باشه مثل داداش بزرگش شیرین و خوشگل و خنده رو و باهوش لطفا خدا جونم میدونم بازم رومو زمین نمیندازی و میام این متنو اصلاح میکنم دوباره مینویسم که خدایا شکرت مرسی که شد به لطف تو ۱۴۰۵/۴/۱۵❤️🙏🏻🌺