2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یا خدا

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

وقتی عشق باشه نه اختلاف فرهنگی نه اختلاف تحصیلی نه اختلاف مالی و خانوادگی به هیچ عنوانننن نمیتواند در عظمت این عشق اثر بگذارد اگر عشق عشق باشد😂😂❤❤❤❤✔

با ارزوی رهایی از ارزوها... 

اگه بقیه موارداوکی باشه کار،خونه،ماشین،اخلاق ورفتاروخانواده ش درست حسابی باشه مشکلی نی

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
وقتی عشق باشه نه اختلاف فرهنگی نه اختلاف تحصیلی نه اختلاف مالی و خانوادگی به هیچ عنوانننن نمیتواند د ...

تجربشو داری؟ عشق بیخودی بوجود نمیاد اتفاقا اختلاف فرهنگی خیلی تو زندگی تاثیر داره چون اگه دوطرف نتونن رفتار های همو درک کنن هی بحث و جدل پیش میاد

تجربشو داری؟ عشق بیخودی بوجود نمیاد اتفاقا اختلاف فرهنگی خیلی تو زندگی تاثیر داره چون اگه دوطرف نتون ...

وقتی عاشق باشن نه دلشون میا همدیگه رو ترک کنن نه اینکه دل همو بشکونن و اختلافی پیش نمیاد  بعدم من اینو از خودم نمیگم،،،

عشق مانع هر اتفاقی میشه

با ارزوی رهایی از ارزوها...