2789
عنوان

بایکوتش کردم

56 بازدید | 3 پست

رییسم بدجنسی کرده بود هفته پیش حقم رو خورده بود من هم یه هفته است بایکوتش کردم فقط سلام والسلام به زور در روز ده کلمه باهاش حرف میزنم نمیدونم میفهمه یا نه . تو تایمی که کار کم بود دو بار مرخصی ساعتی رفته بودم   دو روز هم دور کار داشتم بعد گفتن یه روز باشه قبول کردم حالا الکی رفته زیر آبم رو زده که اون یه روز هم دور کار نباشم. 

هرچی اعتراض کردم به جابی نرسید. حالا یه هفته است محل سگ بهش نمیدم. کلا یه آدمیه که همه اش  میخواد دور و برش شلوغ باشه ۴ تا نیرو داره فقط من وجدانی براش کار میکردم .خودش هم میدونست پشتش رو خالی نمیکنم و بدخواهش نیستم.  الان من هم حسابش نمیکنم. قشننگ داره دق میکنه. به درک تا اون باشه زیرآب نزنه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
رییس چجوری زیرآب زده ؟

رفته پیش معاون که اون دور کاریم رو کنسل کنه  برداشته هزار جا زنگ زده ببینه چطور کنسل میشه کرد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفته پیش معاون که اون دور کاریم رو کنسل کنه  برداشته هزار جا زنگ زده ببینه چطور کنسل میشه کرد

😐😐😐

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.