2777
2789
عنوان

تولد مامان

73 بازدید | 11 پست

۱ آذر می‌خوام یه کادو بگیرم براش بعد وسع من هم ۵۰۰ هزار هست  که اونم ددی میده 😂😂 حالا چی بخرم 

ادکلن ❌

قاب گوشی،❌ 

زیور آلات ❌ 

کیف ❌ 

روسری ❌ 

هیچ  کدوم از این هارو نمی‌خواد واسه همین انتخاب سخته

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

قاب گوشی رو حذف کن از بینشون 

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چی نیاز دار  مثلا مادر من عاشق گل و کتابع

میگه تو آدم باش خوب باش این یه کادو هست ولی کادو خیلی آسون تره

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
قاب گوشی رو حذف کن از بینشون 

گفتم این رو نیاز نداره

😂😂دقیقا

والا بخدا یک روز کامل نمیشه آدم بود که 

با بابات پول بذارید روهم ی انگشتر یا گوشواره بخرید از طرف هردو یا ی کارت هدیه بده پول بریز توش هرچی ...

فکر خوبی است تشکر

ع چقدم سعی کنی نمش

اره آخر یه چیزی میشه بلا نسبت تبدیل  میشه به همون وحشی اول

سلام به پستام سر بزن بشقابهای سفالی زیبایی داریم💚👉

بهترین و ماندگارترین هدیه هارو از ما بخواین💝🎁

نصف قیمت بازار👌

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙