2777
2789

چطوری فهمیدی😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با جاریت خیانت کرده و خود جاری هم اومده گفته؟ اگه اینجوره باور نکن.

من از شوهرم خیلی مطمئنم الان ما ۱۵ ساله داریم باهم زندگی میکنیم شوهرم اهل این کارا نیست ولی نمیدونم چیکار کنم میگه من میام قسم میخورم

خیانتش تا چه حد بوده ؟ رابطه داشتن؟ تو هم برو به برادر شوهرت بگو که هواسش به زنش باشه

خودش به شوهرش گفته شوهرش اومده پیشم میگه من از زنم مطمئنم حالا که شوهرت به زنم دست درازی کرده منم به تو دست درازی میکنم که مساوی بشیم از ترس جرات ندارم برم بیرون 

من از شوهرم خیلی مطمئنم الان ما ۱۵ ساله داریم باهم زندگی میکنیم شوهرم اهل این کارا نیست ولی نمیدونم ...

زندگیتو خراب نکن.

به جاریت هم بگو چرت نگو.

اگه اینجوره که خودش خیانت کرده و خودشم میخواد قسم بخوره که راست میگه پس بدون داره انتحاری میره.

میخواد خانواده ها رو از هم بپاشونه.

بررسی کن ببین چه اتفاقی افتاده که این میخواد اینجور همه چی رو خراب کنه.یا منتظر بمون خودش همه چی روشن میشه.

با شوهرت هم بیشتر مهربون باش.

چیزی نیست.