2821
2789
عنوان

هزینه سزارین؟

240 بازدید | 29 پست

بچه ها هزینه عمل سزارین چقدره 

کلا منظورمه بیمارستان و دکتر و … 

و اینکه بیمارستان باید خصوصی باشه یا چی ؟ 

من اصلا اطلاعاتی ندارم لطفا‌ اونایی که میدونن راهنماییم کنن🙏🏻

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پریروز سزارین کردم.بیمارستان خصوصی.۱۵میلیون و ۷۰۰

کدوم بیمارستان ؟ 

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
دوتومنم پول دارو و شکم بند شد

خیلی ممنون عزیزم ❤️

شکم بند برای جمع شدن شکم و لاغری ؟ 

از کدوما گرفتی ؟ 

من می خوام برم بیمارستان میلاد با بیمه تامین اجتماعی هزینه رایمان رایگانه البته بیمارستان های دولتی سزارین اختیاری ندارن اگه تشخیص بدن طبیعی نمیشه سزارین میکنن

بیمارستانای خصوصی حدود ۱۲ تومن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عرفان

تهرانه دیگه نه؟ 

از خدماتش و پرستارا راضی بودین ؟ 

دکترتون کی بود؟

من خصوصی  سال99 کردم 7تا بندر عباس اختیاری بیمه شاملش نمیشه شکم بند هم نزدم 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

من می خوام برم بیمارستان میلاد با بیمه تامین اجتماعی هزینه رایمان رایگانه البته بیمارستان های دولتی ...

سزارینین شما هم ؟ 

منم بیمه ام تامین اجتماعیه 

ولی سزارین میخوام اگه به دکترم بگم قبول میکنه یه بیمارستان اینطوری عمل کنه؟ که هزینه اش کم باشه ؟

اره دیگه تهرانه.از همه چی راضی بودم.

خداروشکر😍🙏🏻مرسی عزیزمم

خیلی ممنون عزیزم ❤️ شکم بند برای جمع شدن شکم و لاغری ؟  از کدوما گرفتی ؟

بدون شکم بند بنظرمن و بر اساس تجربه من بعد دوتا سزارین خیلییی سخت میگذره.

شکم بند هم باعث میشه دردت کمتر شه.هم از بخیه ها محافظت میکنه.هم باعث میشه رحم به شکل عادی برگرده.از همین چسبی ها کا همه جاهست

تورو سننه قربونت برم!!!!