2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 74 پست

من نمیفهمم اخه چطور به خودتون اجازه میدید بگید نگه دارم یا ن؟بچه سالمو سلامت و باردار شدید خب قبلش جلوگیری میکردید ینی چی نگهش دارم یا ن 

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
چه مدت عروسی کردین؟

😁😁۲ساله.ولی ۳ ساله و خورده ای عقد بودیم تقریبا باهم زندگی میکردم.هردومون سنمون کمه همسرمم ۲۳ سالشه.

میگه ب من نمیخوره بابای ۲ تا بچه باشم 😃😃😃

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

۱۸ کیلو اضافه کرده بودم.اره دقیقا برگشتم ب همون وزن 

ماشالا خوب اضافه کرده بودی خوب هم کم کردی

قدت وزنت؟

من تو اولی 28 تا  اضافه کرده بود بیشترش موند بعدی بازم اضافه کردم وزنمو نگم بهتره خخخخ

ماشالا خوب اضافه کرده بودی خوب هم کم کردی قدت وزنت؟ من تو اولی 28 تا  اضافه کرده بود بیشترش م ...

اوه من فک میکردم خیلی زیاد وزن گرفتم.۵۰ کیلو بودم شدم ۶۸.قدمم۱۶۳.

الانم ۵۰ و ۵۱ متغییر 

من جات بودم زود زود حامله میشدم چه خوشزا و چه خوش حامله

عزیزم مشکل من ضعیف بودنمه،۱۰ دقیقه بیرون دخترمو بغل گرفتع بودم گفتم الان از حال میرم.بعدم ویارام خیلی شدید.ولی خداروشکر دخترم ک بدنیا اومد اصن اذییت نکرد.مشکل ویارامه ک این یکی شدیدتر از بارداری قبلمه 

عزیزم مشکل من ضعیف بودنمه،۱۰ دقیقه بیرون دخترمو بغل گرفتع بودم گفتم الان از حال میرم.بعدم ویارام خیل ...

ویار به خاطر بهم ریختن هورموناست که کم کم بهتر میشی یکم تحمل کن

حتی من شنیدم ویار شدید نشونه هوش بالای جنین و سلامتیشه

عزیزم مشکل من ضعیف بودنمه،۱۰ دقیقه بیرون دخترمو بغل گرفتع بودم گفتم الان از حال میرم.بعدم ویارام خیل ...

خودتو تقویت کن به زور هم شده فک کنم الان دیگه محبت مادرانه ات به تو دلیت تکمیل شده و دوستش داری