2777
2789
عنوان

سوال حقوقی درمورد ارث از ملک

104 بازدید | 18 پست

زنو شوهری که خونه داشته باشن و بچه هم داشته باشن.خونه بنام شوهر باشه.بعداز فوت شوهر ایا خونه فقط به زنو بچه میرسه یا به خانواده ی شوهر هم چیزی میرسه؟؟ از دارایی شوهر چیزی هم میبرن؟ قانون چی میکه لطفا بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پدر مادر زنده باشه بله میرسه بهشون ولی بنظرت کدوم پدر مادری اینو میخاد والا من هرکیو دیدم رفتن ح ...

چجور میتونم به شوهرم بفهمونم که بزنه بنامم.چون مادرشوهرم بام مشکل دارع و جوون هم هست..لطفا بگید.پدرشوهرم هم همینطور

چجور میتونم به شوهرم بفهمونم که بزنه بنامم.چون مادرشوهرم بام مشکل دارع و جوون هم هست..لطفا بگید.پدرش ...

چرا فک میکنی شوهرت زودتر میمره اینجوری نباش خدا بزرگه گلم زشته بگی ازاین میترسم ناراحت میشه که بفکر بعد مرگشی فقط بش بگو اگه کارش دولتیه بگو بنامت بزنه که یوقت سهمیه  ای چیزی بیاد خونه نداری بت میدن یامثلا بگو میشه خونه رو بنام بزنی خیلی دوست دارم ببینم چقد واست ارزش دارم 

چرا فک میکنی شوهرت زودتر میمره اینجوری نباش خدا بزرگه گلم زشته بگی ازاین میترسم ناراحت میشه که بفکر ...

په منو چی میگی که خونه به نام مادرشه وقتی ازدواج کردم ناراحت شدم به خونوادم گفتم اونام ناراحت شدی ولی شوهرم دعوام کرد گف چه فرقی میکنه منم گفتم راس میگه خدا کریمه ان شالله اگه خونه رو فرختیم خونه جدید گرفتیم به نام خودش بذاره

چرا فک میکنی شوهرت زودتر میمره اینجوری نباش خدا بزرگه گلم زشته بگی ازاین میترسم ناراحت میشه که بفکر ...

خانوادش چنگ انداختن توی زندگیمون میترسم ازاین بابت...