2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهر مار اینایی که تو بازار همه تقلبی  مهره مار خیلی با ارزشه مطمئن باش اگه اصل باشه هیچ کس نمی ...

خیلی گرون یعنی حدوا چقدر؟

چرا انقدر تعریف میکنن ازش

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

نظر شخصی منه که کلا هر چی که آدم بهش باور داشته باشه که براش شانس میاره واقعا همینه حالا میخواد یه تیکه سنگ باشه میخواد مهره مار باشه بستگی به باور آدم داره 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
تغییریم تو زندگیت حس کردی بعد خریدنش؟

خیلی قدیمیه مامانم بهم دادم 

نمیدونم توجه تغییر نشدم

من که بیچاره شدم کاش ولی هیچ دلی                     گیرِ لحنِ بمِ مردانه محکم نشود...!
نظر شخصی منه که کلا هر چی که آدم بهش باور داشته باشه که براش شانس میاره واقعا همینه حالا میخواد یه ت ...

خب نمیشه اون باور و ساخت که

خیلی قدیمیه مامانم بهم دادم  نمیدونم توجه تغییر نشدم

خب احساس خوشبختی داری؟ ( ی لحظه فکر کردم مهران مدیریم😄) پولداری؟ خوشبختی؟

خب نمیشه اون باور و ساخت که

نمیشه ولی حرف من اینه که تو حتی اگه به همون مهره مارم باور نداشته باشی برات کارایی نداره 

منظورم اینه اون جسم حالا هر چیزی که میخواد باشه به تنهایی باعث خوش شانسی نمیشه زمانی برات خوش شانسی میاره که تو از ته قلبت بهش باور داشته باشی و به دنبالش انرژی مثبتی که جذب میشه باعت خوش شانسی میشه 

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....
خیلی گرون یعنی حدوا چقدر؟ چرا انقدر تعریف میکنن ازش

اکه واقعا اصلا باشه ۱۰۰ ملیون هم بیشتر می ارزه ولی معمولا چون خیلی با ارزشه کسی نمیفروشه مثلا در قبولش واسه ۱ماه یا چند ماه تو طلاتو که قیمتش زیاد باشه میزاری پیشش مهره رو میبری بعد که نتیجه دیدی میای پس میدی طلاتو میبری طلاه واسه این برمیدارن که اگه زد به سرت مهره رو دزدیدی و پس نیووردی طلاه رو برداره جاش،،

مهر مار واسه این با ارزشه چون زبون بندونه مثلا میری خاستگاری یه آدم میلیاردی قبلش این مهره رو اوسیم میکنی اگه طرف بخواد بگه نه هم  این مهره کاری میکنه زبونش بسته شه خیلی ها که مغازه دارن بعضی هاشون مهره دارن این مهره با عث میشه هر چی مشتری هست بیاد مغازه تو مشتری های همه رو میدزده 

کلا زبون بنده  

خب احساس خوشبختی داری؟ ( ی لحظه فکر کردم مهران مدیریم😄) پولداری؟ خوشبختی؟

پولدار نیستم خوشبخت هم نیستم کاملا عادی همینکه مشکلی تو زندگیمون نداریم برا من رنگ خوشبختی داره

من که بیچاره شدم کاش ولی هیچ دلی                     گیرِ لحنِ بمِ مردانه محکم نشود...!