2777
2789

این و تو یه تاپیک خوندم 

بنظرتون با عقل جور درمیاد؟

کاهش وزن 5 کیلو در 3 روز با رژیم سیب‌زمینی وماست👇

می‌توان به کمک رژیم ماست و سیب زمینی در عرض 3 روز 5 کیلو گرم کاهش وزن را تجربه کرد.

در اینجا رژیمی را به شما معرفی می‌کنیم که در 3 روز 5 کیلو گرم از اضافه وزن شما را کاهش می‌دهد. توجه داشته باشید این رژِیم کمی سخت است و به افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن توصیه نمی‌شود.

روز اول👇

✅صبحانه: یک سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست

✅ناهار: 2 سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست

✅شام: 2 فنجان ماست

روز دوم👇

✅صبحانه: یک فنجان ماست

✅ناهار: 2 سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست

✅شام: یک سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست

روز سوم👇

✅صبحانه: یک سیب زمینی پخته بدون نمک

✅ناهار: یک سیب زمینی پخته بدون نمک، یک فنجان ماست

✅شام: یک فنجان ماست

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

حیف که الان شرایطم اجازه نمی‌ده  و الا حتما امتحان‌میکردم

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ماست و سیب زمینی جفتش سرده اصن نباید برا صبحونه خورده بشه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

معده چطوری دووم بیاره با این رژیم😕

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

روز چهارم 

انقدر این سه روز سیب زمینی خوردید که مانند سیب زمینی بی رگ میشوید و دیگر اضافه وزنتان برایتان مهم نیست.😄🤭🤭

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ببین رژیم چیه!!! کرونا گرفتم، در عرض یک هفته پنج کیلو کم کردم  تازه هروقت هرچی میخواستم میتونستم بخورم، فقط میلم نمیکشید..

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

احتمالا اینقد سیب زمینی و‌ماست بخوری اسهال میشی کل اضافه وزنو پی پی میکنی میره 

وگرنه سیب زمینی که همه اش نشاسته اس

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.
این روش به بدن آسیب میزنه و زود بر میگرده😨

چه آسیبی؟

زود برمیگرده؟ 

من چند سال پیش گرفتم این رو با پیاده روی روزی 1ساعت کلا1کیلو در 3 روز کم کردم.یک کتاب هست توش پر از ...

عجب پس الکیه

هیچی دیگه نخوردین؟