2777
2789
عنوان

درد زایمان طبیعی

1053 بازدید | 35 پست

تو کدوم قسمته ؟ 

با تجربه ها بگن 

من از ی مادر با تجربه شنیدم گفت تو بخش شکم درد و انقباضاته و تو بخش خروج بچه چون بچه لیزه و راحت در میاد درد چندانی نداره 

نظر شما چیه ؟

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولش ی درد مثل درد پریودی که نیم ساعتی یک بار میگیره ول میکنه همینجور شدید میشه تا درد شدید و دائمی میشه ی حالت درد همراه با فشار به پشت آدم🤦‍♀️ دیگه بستگی به زور زدن داره که زود بیاد زیاد درد نکشی 

مثل پریود دلت وپاهات چنددقیقه دردمکنه میگیره ول میکنه 

جدیی خب خداروشکر 

من تجربه سقط دارم میدونم چ مدل دردیه ایرادی نداره

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 
من پریودام پر درد بود حس میکنم یه چیز وحشتناک تر از اون باید باشه

تو همون مایه هاس یکم شدید تر 

اولش ی درد مثل درد پریودی که نیم ساعتی یک بار میگیره ول میکنه همینجور شدید میشه تا درد شدید و دائمی ...

اهان خیلی ممنون بابت توضیح مشکلی نیست

اوایلش مثل درد پریودی، ولی خب با شدت بیشتر، با این تفاوت که میگیره و ول میکنه. خب اگر خسته نباشی و انرژی داشته باشی قابل تحمله. اونایی که خیلی داد میزنن توی این فاز، احتمالا یا استرس دارن یا بی انرژی. اواخرش رو دیگه تجربه نکردم چون ضربان بچم افت کرد رفتیم سزارین

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
تا اخر دنیا امدن که درد قطعو وصل نمیشه از من دو سه ساعت اخر درد دائمی بود فقط عر میزدم. بچمم خیلی دی ...

😢😢

وزن بچت چقدر بود 

من فردا قراره با آمپول فشار زایمان کنم 

خیلی میترسم 

نمیدونم  درد زایمان نیومد سراغم  فردا قراره با آمپول فشار زایمان کنم 😔

ان شالله تا یساعت دیگ خودش درد شرو شه ک ب امپول فشار نیاز نداشته باشی چون با امپول یکم زایمان سخت تر از عادیه 

ورزش کن نزدیکی کن زعفرون بخور احتمالا اثر کنه

والا من از روزی ک فهمیدم حاملم عین دل درد پریودی داشتم درد زایمانمم همین شکل بود و البته خیلی خیلی شدیدتر و احساس فشار تندتند احساس میکردم دستشویی دارم زیاد قبل از اینکه برم اتاق زایمان هم بهم میگف زور نزن دهانه رحم کلفت میشه 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊