اولش ی درد مثل درد پریودی که نیم ساعتی یک بار میگیره ول میکنه همینجور شدید میشه تا درد شدید و دائمی میشه ی حالت درد همراه با فشار به پشت آدم🤦♀️ دیگه بستگی به زور زدن داره که زود بیاد زیاد درد نکشی
تا اخر دنیا امدن که درد قطعو وصل نمیشه از من دو سه ساعت اخر درد دائمی بود فقط عر میزدم. بچمم خیلی دیر دنیا اومد حدود ۱۸ ساعت درد کشبدم. درحد مردن. اخر سرم بچه رو با وکیوم دراوردن
اوایلش مثل درد پریودی، ولی خب با شدت بیشتر، با این تفاوت که میگیره و ول میکنه. خب اگر خسته نباشی و انرژی داشته باشی قابل تحمله. اونایی که خیلی داد میزنن توی این فاز، احتمالا یا استرس دارن یا بی انرژی. اواخرش رو دیگه تجربه نکردم چون ضربان بچم افت کرد رفتیم سزارین
جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
والا من از روزی ک فهمیدم حاملم عین دل درد پریودی داشتم درد زایمانمم همین شکل بود و البته خیلی خیلی شدیدتر و احساس فشار تندتند احساس میکردم دستشویی دارم زیاد قبل از اینکه برم اتاق زایمان هم بهم میگف زور نزن دهانه رحم کلفت میشه
دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊