2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم

179 بازدید | 4 پست

سلام دوستان کسی بیداره؟ 

من9ماهه عقد کردم 

من و نامزدم خیلی خیلی دعوا میکنیم 

من یکبار جدا شدم و نامزدم تا حالا ازدواج نکرده بود 

من خیلی وابسته نامزدم هستم تا جایی که هرجا میخواست بره و یا برم باید باهم میرفتیم الان چندوقته کلا دیگه هیچ وقتی برام نمیذاره منم حق ندارم جایی برم دیشب بحث کردیم بارها قول دادیم درست بشیم همین دیشب به من میگه تو همش عنقی خودتو چس میکنی درصورتی که من از رفتاراش خسته شدم دیگه از اولشم نه خیلی احساسی یود نه اهل ذرد و دل امشب تو کارگاه دعوامون شد براش حرف میزنم میگم کلاس برم خیاطی یاد بگیرم فلان اصلا گوش نمیده همش گوشی دستشه بحثمون شد دعوا کردیم گفت از کارگاه من گمشو بیرون اومدم برم گفت خودم میرم رفت کلی اس داد چرت گفت بعد میگه آره برو طلاق دوتم بگیر فکر نکن چیزی بهت میرسه خیلی داغون و ناراحت شدم خیلی خوردم کرد امشب دارم دیوونه میشمالان من موندم تو ما گاه اون رفته با کلی حرفایی که دلم شکسته واقعا خوردشدم خیلی دوستش دارم ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم 😔😔😔

خیلی بی‌شعوره من بودم بدون معطلی کات میکردم فکر نکن چون بار دومه باید بسوزی و بسازی عزیزم با کسی ازدواج کن که قدر بودن با تورو بدونه و شعور حرف زدن درست داشته باشه 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

اول اینکه محکم باش

به نظرم بهش یه پیام بده بگو که ممنونم که خودتو زود نشون دادی

بگو من جدا شدم یه بار صحیحه قتل که نکردم

با طرفم نمیساختیم و جدا شدیم یه کار عادیه که همه انجام میدن و اصلا چیزی نیست که بخوای بر علیهم استفاده کنی

ولی حالا که فکر کردی با این حرفت خیلی ضربه محکمی میزنی بهم و با این دید اینجوری گفتی خیلی دلم شکست و ناامید شدم ازت

اصلا توقع نداشتم و فکر میکردم که تو خیلی ادم عاقلی هستی و هیچوقت همچین چیزی رو به روی منم نمیاری چون میدونی یاداوری جدایی همیشه دردناکه و هیچکسم علاقه نداره به این قضیه ولی وقتی دو نفر راهشون جدا باشه چاره ای نیست

اگر حس میکنی ممکنه دوباره اینو تکرار کنی لطفا همین الان بگو چون دیگه نمیتونم تحمل کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول اینکه محکم باش به نظرم بهش یه پیام بده بگو که ممنونم که خودتو زود نشون دادی بگو من جدا شدم یه ...

بارها تکرار کرده بارها 

همیشه من مقصرم تو دعوا 

همیشه منو مقصر میکنه 

الانم برگشت گفت فکر کردم رفتی فکر نکنی خبریه گفتم برو من فردا میرم مطمعن باش گفت به سلامت 

خیلی بی‌شعوره من بودم بدون معطلی کات میکردم فکر نکن چون بار دومه باید بسوزی و بسازی عزیزم با کسی ازد ...

خیلی دلم شکسته کاش روز بود چون روز بود بدون معطلی میرفتم الانم برگشته میگه فکر کردم رفتی وگرنه نمیومدم گفتم برو الانم من فردا میرم مطمعن باش گفت به سلامت