2777
2789
عنوان

دعام کنید

115 بازدید | 28 پست

یکسال و نیمه خودم همش مریض ام همش گرفتاری و‌‌وو... حالا هم که قهر و درحال جدایی لطفا اگه دوست داشتید و در توانتون بود دعام کنید خودم خیلی ذکر و ختم برداشتم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صلوات میفرستم برات گلی انشالله همه گرفتاریا و مشکلاتت حل شه و حال دل و جسمت عالی باشه همیشه

توام برای من دعا کنه قشنگم دوتا مشکلم حل شه❤

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر

ان شاءالله که مشکلت حل شه و ب حاجتت برسی..برا منم‌دعا کن ک ب حاجتم برسم 

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

عزیزم برا حل مشکلت دعا کردم,ایشالا خیلی زود زندگیت خوب میشه ولی وقتی تو زندگی یه سری مشکلایی پیش میاد آدم اعصابش بهم میریزه قربون صدقه ی طرفم واسش زهرمار میشه ,به اعصابتون مسلط شین نزارین دعوا بزرگ شه ایشالا حل میشه 

یه چیزیم بگم هیچ وقت خدا رو ول نکن از شیطان کمک بگیری سمت دعا اینا نرو 

دلتو به خدا بسپار و صبرت رو زیاد کن یکم کوتاه بیا حتی اگه حق با تو باشه بگو بیخیال باشه تو راست میگی من معذرت میخوام 

مطمئن باش این روزا بگذره همه چی خوب میشه

عزیزم برا حل مشکلت دعا کردم,ایشالا خیلی زود زندگیت خوب میشه ولی وقتی تو زندگی یه سری مشکلایی پیش میا ...

بحث اینه چنان دلخور که از خر شیطون پایین نمیاد با هیچ کلامی خدا هم خیلی صدا زدم کاش جواب بده بخدا با دست لرزون و نوش قلب تاپیک زدم

ایشالله به حق دل مهربونت خبر حاجت روایی ات بشنوم

قربونت خانومی

برای خدا هیچ غیر ممکنی وجود نداره پس غیر ممکنای ذهنتو دور بریز و پناه ببر بخدا مطمئن باش همه چیو همونجوری که میخوای برات میسازه❤خدایا شکرت****کاربری متعلق به دو نفر
ایشالله حاجت روا باشی نازنین

عزیزم اسمم رو از کجا میدونی😍😍

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚