2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین...

201 بازدید | 22 پست

دوستان من قدیم یه دختری بودم که خیلییییی به خودم میرسیدم مدااام سالنای زیبایی فروشگاه های لبای مطب دکترای زیبایی همیشه آرایش داشتم از وقتی بچا هام دنیا اومدن اصلا به خودگ نمیرسم میخوام بیرون برم یه ارایش سر سری میکنم احیاس افسردگی دارم دلم میخواد میل گذشته چیتات پیتانی باشم اما اصلا دست و دلن نمیره شاید دوماه بگذرا و من ارایش نکنم چرا این مدلی شدم اصلا دیگه دلگ نمیخواد کاری کنگ یعنی تا اار عمر شلخته میمونم کاش یکی بهگ انگیزه بده مثل فدیم کلی بخودن برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چقد منی☹☹☹ولی بچها بزرگتر بشن شرایط بهتر میشه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
هر چیزی دوره ی خودشو داره الانم حتما سرو کله زدن با بچه ها حالتو خوب میکنه

اخه من سنی ندارم بعد کلا تو یه خونواده ای هستم همشون از دم قرتین این نیست که اطرافیانم ساده باشن بعد دارن ازمن ایراد میگیرن ک چرا مثل قدیم نیستی این بیشتر ازارم میده

باورت میشه خودم ناخن کارم وسایلش تو خونمه حسشو ندارم ناخنامو ترمیم کنم

اخه با بچه سخته واقعا

ب نظرت واسه۲۰ روز ارزش داره کاشت انجام بدم؟؟

ینی دوهفته الی ۲۰ روز دیگه ریموش کنم

مراسم داریم

بخاطر غسل اینا نمیتونم زیاد نگهدارم

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

منم 

الانم همه چیز رو میگم ولش کن

نظافت و تمیزی رو دارم ولی چیتان پیتانی رو نه

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
اخه من سنی ندارم بعد کلا تو یه خونواده ای هستم همشون از دم قرتین این نیست که اطرافیانم ساده باشن بعد ...

والا انگیزه ام میخواد ..نداریم.

بیا از فردا خودمون رو مجبور کنیم.

از کجا شروع کنیم...

اولی رو شما بوگو دادا

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
ن خب مصنوعی بزن تو که میخوای درشون بیاری

اخه خیلی زشت و غیر طبیعی میشه

😪😪

میشه خیلی ناخونامو سوهان نکشه ک نازک نشه برای کاشت؟؟

یبار واسه عروسیم انجام دادم خیلییی سوهان کشیده بود

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿