2777
2789
عنوان

تصادف

174 بازدید | 23 پست

سلام خانما امشب بابام با اسنپ داشته میومده خونه ماشین زده بهشون تصادف بدی کرده حالا بابام ۶۵ سالشه امروزم تولدش بوده خواهرم بردنش بیمارستان دستشو گچ گرفتن گفتن از ۳ جا شکسته دکتر امشب نبود فردا بیاد مشخص میشه که عمل میخاد یا نه از نگرانی دارم میمیرم قلبشم عمل کرده بابام تو رو خدا هر کی خوند براش دعا کنه که نیازی به عمل نداشته باشه هر کس براش دعا کرد لایک کنه براش حمد میخونم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود میگیره برای بابام دعا کنید لطفا نیازی به عمل نداشته باشه 

حتما دعاش میکنم 🤲🤲🥺💔

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنید براتون حمد میخونم حاجت روا شید

فدات شم بیدارم براش دعا میکنم عززززیزم 🥺💔

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
براشون حمد و شفا میخونم لطفا دعا کن آشتی کنیم کارمون به جدایی نرسه

ممنونم عزیزم منم برای حاجت دلتون حمد میخونم انشالله با همسرتون آشتی کنید و با عشق در کنار هم زندگی کنید تا آخر عمرتون

سلام مهربانوی عزیزم💚 ممنونم که تاپیکامو خوندی امیدوارم که ی نیمچه حس خوبی گرفته باشی 

من به ازای هر لایکی که کردین براتون صلوات فرستادم 🌿

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!
سلام مهربانوی عزیزم💚 ممنونم که تاپیکامو خوندی امیدوارم که ی نیمچه حس خوبی گرفته باشی  من به ا ...

سلام عزیزم از همه تاپیکات خیلی حس خوب گرفتم خدا خیرتون بده الهی ، برای سلامتی خودت و خانوادت صلوات فرستادم عزیزم ،التماس دعا دارم

سلام عزیزم از همه تاپیکات خیلی حس خوب گرفتم خدا خیرتون بده الهی ، برای سلامتی خودت و خانوادت صلوات ف ...

خداروشکر عزیزم💚

لطف کردی ممنونم ازت 

چشم حتما . شما هم برای ما دعا کن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم| ممنون میشم برای سلامتی امام زمان و خانوادم صلوات بفرستی مهربون💚•••عاشق و متعهد به دلی سبز💍•••.  📌  بازآاین‌ درگه‌ ما،درگه‌ نومیدی‌ نیست‌، 🌿                «یا مَن سَبیلُهُ واضِحٌ للمُنیبین»ای آنکه راهش برایِ توبه‌کاران آشکار است»..•تویی که دوباره و صدباره و هزارباره پذیرایِ منی؛•منی که دوباره و صدباره و هزارباره برمی‌گردم؛•شرمندگی؛ خودِ منم!مهربانی و معرفــت؛ تویی!