2777
2789
عنوان

عشق اول

122 بازدید | 9 پست

سلام‌من ۱۳ساله ازدواج کردم 

همسرم‌خیلی مرد خوبیه و خداروشکر خوشبختم .ولی مشکل من اینه که قبل از ازدواجم عاشق پسری بودم و اونم منو خیلی دوسداشت بشدت به هم وابسته بودیم از هم دور بود مسافتامون ولی پیام زیاد به هم میدادیم..تااینکه اون وقتی فهمید من خواستگارای زیادی دارم بمن گفت ازدواج کن و من چون شغلی ندارم نمیتونم خوشبختت کنم منم بارها بهش گفته بودم ثروت ملاکم نیس و میتونم صبر کنم برات.ولی اون گفت دوسم نداره و بهتره ازدواج کنم ...من ازدواج کردم اما اون هنوز مجرد مونده گاهی میگم نکنه من بهش ضربه بدی زدم و اون برای خوشبختی خودم بهم گفت دوسم نداره..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پسره مضخرف اگه شرایط ازدواج نداشت چرا تو رو وابسته کرد،اون داره چوب کار بد خودشو میخوره دختر،تو زندگیتو بکن

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

تو دیگه مسئول زندگی اون نیستی، الان فقط مسئول زندگی خودت و همسرتی پس بچسب بهش و دیگه فکر گذشته رو نکن و احساس عذاب وجدان و سرزنش نداشته باش

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

من بهش فکر نمیکنم چون نمیخوام خیانت کنم به همسرم. اما گاهی توی مراسمی که میبینمش دلم خیلی میسوزه میگم‌نکنه توی اون دنیا مجازاتم کنن و بگن دلشو شکستی وقتی میبینمش اوایل همش بهم خیره میشد ولی من بروی خودم نمیاوردم اما جدیدا خیلی بی توجه شده جوری که حس میکنم خودشو میگیره .وقتی ازدواج کردم پیام داد گفت هرگز ازدواج نمیکنه .و نکرد .بچه ها خیلی داغون میشم به اون روزا که فکر میکنم .میگم نکنه باعث تباهی زندگیش منم .انقد حرفای نگفته دارم براش ولی نمیتونم ازش حلالیت بطلبم چون اگه پیام بدم هم خیانت به همسرمه و هم اینکه ممکنه دوباره هواییش کنم و شاید فراموشم کرده و درست نیس خودمم احساساتی میشم .واقعا نمیدونم چکار کنم ؟شماهم عشق اولتون فراموشتون نمیشه؟؟؟