2777
2789
عنوان

خیانت

407 بازدید | 22 پست

سلام بچه من واتساپ به شوهرم زنگ زدم نوشت در تماس دیگر است بهش پیام دادم دوتا تیک کمرنگ خورد یعنی نت وصل بود بعد گفت بابام به گوشیم زنگ زده مگه خرم بکی که زنگ میزنه نت فط میشه کلا هیی. ...  من دارم درس میگم ? کلا رفتارش معلومه خیانته همه تماساش میگه قط کن گمشو 

چیزی دیدی ازش😕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

اگر واتس اپ زنگ بزنی بگه مشغوله یعنی توی واتس اپ با کسی حرف میزده.  وگرنه اگر سیم کارتش زنگ بخوره نمیزنه مشغول

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی دیدی ازش😕

اره سرده خیلی سرد ، یه مدته به خاطر کارش دوریم سردتر از قبل توی خونه ام  میدونم با کسی مجازی هست امشبم اثبات شد من داشتم حرف میزدم گفت قط کن برو بابا قط کردم زنگ زدم دیدم تماسه 

اره سرده خیلی سرد ، یه مدته به خاطر کارش دوریم سردتر از قبل توی خونه ام  میدونم با ک ...

ای بابا🤕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
اگر واتس اپ زنگ بزنی بگه مشغوله یعنی توی واتس اپ با کسی حرف میزده.  وگرنه اگر سیم کارتش زنگ بخو ...

اره منم همینا گفتم  حتی پیام که دادم سین خورد  قبول نکرد منم بلاکش کردم

الان حال دلت چطوره😞😟

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
اره منم همینا گفتم  حتی پیام که دادم سین خورد  قبول نکرد منم بلاکش کردم

نه دروغ گفته من حتی تست کردم.  وقتی با واتس اپ حرف میزنی اگر به واتس اپت زنگ بزنن میگه مشغولی اما اگر به خطت زنگ بزنن زنگ میخوره میتونی جواب بدی و کسی که تو واتس باهاش حرف میزدی پشت خط میمونه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
 اره سرده خیلی سرد ، یه مدته به خاطر کارش دوریم سردتر از قبل توی خونه ام  میدونم با ک ...

چرا ازش دوری؟  چرا همون شهزی کار میکنه نمیری؟ 

اگر واتس اپ زنگ بزنی بگه مشغوله یعنی توی واتس اپ با کسی حرف میزده.  وگرنه اگر سیم کارتش زنگ بخو ...

من یه بار تصویری زدم گفت در حال تماس دیگری است بعد تماس عادی زدم مشغول بود 

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳

من وقتی تماس عادی میگیرن بهم نتمم هسش 

ولی تو وات بگه اشغاله یعنی همونجا مشغوله

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم