2777
2789
عنوان

جاریم زنگ زده بهم تبریک بگه....😳

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 40 پست
حکمت خداست دختر ،پسر نداره   إن شاء الله همه نی نی ها سالم و سلامت به دنیا بیان جاری ...

پناه بر خدا.دقیقا برای منم همینطور بودم.علائم میپرسیدن.شب قبل آنومالی یکی از جاریام ساعت ۱۲ شب زنگ زده میگه فک کردم جنسیتو فهمیدی به من نگفتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پناه بر خدا.دقیقا برای منم همینطور بودم.علائم میپرسیدن.شب قبل آنومالی یکی از جاریام ساعت ۱۲ شب زنگ ز ...

مثل من 🤣🤣😂😂😂

یه روز قبل آنومالی پیام فرستاده بود ک فردا وقت آنومالیت هست بخدا انقد چرت و پرت میپرسیدن ضربان قلب چنده بچه کدوم سمته چی دلت می‌خواد و....

بسلامتی.مبارک باشه عزیزم

قربونت. بخدا واسه ما فرقی نداشت بچه اولمونه یه مدت هم درگیر دکتر و نازایی بودیم واقعا این بچه برامون مثل یه معجزه س تو اوج ناامیدی اومد تو زندگیمون ولی متاسفانه اطرافیان شیطنت میکنند و باعث ناراحتی میشن 

قربونت. بخدا واسه ما فرقی نداشت بچه اولمونه یه مدت هم درگیر دکتر و نازایی بودیم واقعا این بچه برامون ...

خدارو شکر پس خیلی مبارک باشه.ان شاالله صحیح وسالم بیاد بغلت.خیلی به بقیه بها نده.اگه حسودیم اسمشو بزاریم که اشالا حسودی نباشه.تا یه مدت دیگه یادشون میره.بچه برای دلخوشی خودمونه حالا هرکی میخواد خوشحال بشه هر کی میخواد ناراحت😉