2777
2789
عنوان

فامیل فضول

197 بازدید | 10 پست

هفته ی پیش تولد دختر خالم چون تولد بود من کمی به خودم رسیدم منظور یه کرم پودر یه ماتیک کالباسی اونم زودی پاک کردم فقط همینا بود رفتیم گفتیم و خندیدیم بعد برگشتیم عکس های تولد رو که بیرون هم برگذار شده بود اون یکی خالم دیده بود و به دختر خالم صاحب تولد گفته که چه قدر آرایش کرده به خدا من فقط از اینایی که گفتم استفاده میکنم حتی پدرم هم اجازه داده اما چون برای خودم خط قرمز هایی رو دارم خیلیییی رعایت میکنم یعنی خودم از آرایش غلیظ اصلا خوشم نمیاد حتی از خط چشمم استفاده نمیکنم تا حالا هم نه رل داشتم نه دوست پسر حتی با یه دونه نامحرم هم صحبت نکردم به نظرم این کارها باعث میشه که آدم از اهدافش جاذبموهع و وقتش صرف چیز های بیهوده بشه بعد دختر همون خاله ای که این حرف و گفته با چند تا پسر رابطه داره و 13 سالشم هست من به این کارها کار ندارم چون هر کسی برای زندگی خودش تصمیم میگیره ولی به نظرتون منی که 18سال دارم با هیچ کسم کاری ندارم با هیچ احدوناسی هم دوست نیستم کار اشتباهی کردم که برای تولد یه آرایش ملایم کردم ؟ 

به نظرتون در مقابل این رفتار چه کاری انجام بدم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ارایش ملایم خوب نیس ارایش غلیظ خوبه

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

نه عزیزم،کار بدی نکردی،تو مراسم زنونه باید آراسته باشی وشیک

اصلا به حرفای دیگران اهمیت نده،از الان که ۱۸ سالته این مهارت رو با تمرین برای خودت ایجاد کن که حرف دیگران برات اهمیت نداشته باشه.

این مهارت رو یاد بگیری کلی تو زندگی آیندت موفق خواهی بود وآرامش داری🌼

خاله منم همینطور بود  درد گرفته، از حسادتشونه نمیخوان ازشون سر باشی🙃

من از دل شکستن خیلی بدم میاد یعنی این اجازرو به خودم نمیدونم که دل کسی رو بشکنم اما تموم هاله هام یکی یکی دارن دل منو میشکند به خدا از سر شب این حرف مثل تیر به قلبم خورده خیلی ناراحتم آخه من که به مسی کاری ندارم دختر خودش از خونه فرار کرده و پلیس اومده و..... حالا بماند ولی چرا به خاطر یه آرایش ملایم باید. دل من و شما شکونده بشه😭😭

نه عزیزم،کار بدی نکردی،تو مراسم زنونه باید آراسته باشی وشیک اصلا به حرفای دیگران اهمیت نده،از الان ...

دقیقا عزیزم  اصلا مراسم کاملا زنونه بود و به خاطر کرونا تموم تایم ماسک داشتیم و فقط موقع عکس درآوردیم دقیقا این حرف ها واقعندباعث میشه خیلی ناراحت باشم ممنون که وقت گذاشتید 🌸🌸🌸♥️♥️

من از دل شکستن خیلی بدم میاد یعنی این اجازرو به خودم نمیدونم که دل کسی رو بشکنم اما تموم هاله هام یک ...

خاله های منم همینطور بودن یکیش پسرش ....باز بود به خاطرش خونشو برد یه شهر دیگه،یکیش ام دخترش میرفت خونه خالی  یه بار من از کیوسک به خواهرم زنگ زدم منو دید رفت به مادرم گفت دیدمش    مادرمم گفت آره بهم گفتع الان خالم برام حرف درمیاره😂

ولشون کن به درک،نصیحتم اینه که پیشرفت کن چشاشون کور بشع👌💪

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.