2777
2789

ما تو خانواده این  بیماری رو ارثی داریم. حدود بیست سال قبل ی پماد بود که قشنگ درمان میکرد بعد ی مدت دیگه گیر نیومد. الان فقط نور درمانی و اصلاح تغذیه هست که تاثیر داره

پسرم، معجزه زندگی من🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من دنبال راه های درمانیش نباش چون طبق قانون جذب هر چ دنبال درمان باشی بدتر میشه چون توجه به ...

خیلی وقته بیخیالم دیدم این بیخیال نمیشه گفتم ی کاری کنم

مسخره ترین جمله ای بود که تاحالا راجب قانون جذب شنیدم

من با این قانون ب هرچی خواستم رسیدم حالا برای شما مسخره بود جملم هر جور دوست داری شما عمل کن

هر کی آزاده هر جور میخواد عمل کنه...

نور درمانی میگن بدترش میکنه انگار

نه عزیزم. یکم پوست همه بدن میسوزه . مثلا اگه سفیدی سبزه میشی یکم. بعد یواش یواش ی لک پیس از اطراف و داخل شروع به تغییر رنگ میده. باید مدام هم بری. ولی  اثر بخشیش خوبه.  

مثلا مادربزرگم چند سال قبل با ی پماد ترکیبی خوب شد ولی عمم نور درمانی کرد خوب شد. خاله پدریم کل بدنش گرفت و کلا سفید سفید شد. دختر عموم خیلی زیاد شده بود رو بدنش با نور درمانی و تب سنتی بهتر شده ولی هنوز رفع نشده. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩
خیلی وقته بیخیالم دیدم این بیخیال نمیشه گفتم ی کاری کنم

نه ولی با قرص ویتامین ایی و ویتامین سی   دیدم خوب شدن. البته اوایلش بود .. واینکه اصلاااا گوشت گوساله و گاو نخور و غذاهایی با طبع بلغم نخورر . هرشب سیب رنده شده با عسل و عرق بیدمشک بهش میگن فالوده سیب .  مالیدن روغن سیاه دانه روی سفیدی ها 

نه عزیزم. یکم پوست همه بدن میسوزه . مثلا اگه سفیدی سبزه میشی یکم. بعد یواش یواش ی لک پیس از اطراف و ...

عمتون بعد نور درمانی برنگشت؟ یا بدتر نشد؟ چندساله نوردرمانی کردن؟بعد اینکه من پوستم سفیده تفاوت رنگش با لکه ها کمه چهقد سبزه میکنه ؟بعد سبزه شدنه میشه تغییر رنگ این بار تیره بعد دخترعمتون چند درصد بدنشو گرفته و با طب سنتی چهقد بهتر شده؟