2789
عنوان

کمکم کنین

186 بازدید | 7 پست

سلام دوستان اگر کسی می تونه لطف کنید راهنمایی م کنین، دکتر به همسرم گفته از روش طبیعی نمی تونه بچه دار بشه 😓و باید حتما اسپرم فریز بشه و بعدش لقاح مصنوعی انجام بشه حالا سوالم اینه برای انتقال اسپرم به روش لقاح مصنوعی‌، خانم خیلی اذیت میشه؟ ینی عمل و درد داره؟ من واقعا می ترسم و چند روزه فکرم درگیره

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اوه فکر نکنم... نمدونم  انشاالله اینم میگذره

خیلی نگرانم هیچکس هم تو تاپیک نمیاد حالا اگه خیانت و کتک و کتک کاری و مادرشوهر بود 😒 

همون روش ivf هست دیگ ک میلیون ها زن انجام میدن و ترسناک نیس

من بار اولم هست این چیزا رو می شنوم نه اسم علمی‌ و بلد بودم نه اینکه چکار می کنند فقط چند روزه گریه می کنم

من بار اولم هست این چیزا رو می شنوم نه اسم علمی‌ و بلد بودم نه اینکه چکار می کنند فقط چند روزه گریه ...

دیوونه 

گریه داره؟ 

الان میلیون ها زن روزانه این روش رو میرن مراحل ای وی اف رو بزن تو نت مطالعه کن ترسناک نیس اصلا

دیوونه  گریه داره؟  الان میلیون ها زن روزانه این روش رو میرن مراحل ای وی اف رو بزن تو نت ...

فوبیا شدید نسبت به جراحی و آمپول و.. دارم ترس برم داشته، دیروز صد بار به همسرم گفتم قراره چه بلایی به سرم بیارن و من بچه نمی خوام اصلا

فوبیا شدید نسبت به جراحی و آمپول و.. دارم ترس برم داشته، دیروز صد بار به همسرم گفتم قراره چه بلایی ب ...

عزیزم من تجربه اش رو داشتم برات الان توضیح میدم 

اول ک مال همسرتو فریز میکنن و تموم 

دوم تو شروع می‌کنی ب زدن آمپول های ک سوزن خیلی نازک دارن و بدون درد تا تعداد تخمکت بره بالا و نترس هر هفته هم سونو میشی 

سوم میگن بیا پانکچر ک میری و در حد ده دقیقه بیهوشی سبک مثل معاینه اس تخمک های بالغ رو با سوزن خیلی نازک میکشن بیرون بدون جراحی و بخیه چون مث معاینه باز میکنن و با ی چیز نازک تخمک رو برمیدارن

چهارم تخمک هات و با اسپرم همسرت لقاح میدن ک جنین تشکیل شده خوبیش اینه ک بچه هات سه روزه و پنج روزه ک بودن بهت میگن بیا برات بذاریم تو رحمت 

ک اونجا بیهوشی سبکم نداره مثل مال معاینه اس و انتقال میدن بهت 

میای خونه و دوهفته بعد میری آزمایش تا ببینی ب امید خدا بچه هات محکم چسبیدن ب رحمت یا نه 

همین اصلا ترسناک نیس