2777
2789
عنوان

واکسن کرونا

83 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من به خاطر زایمانم نتونسم واکسن بزنم الانم یه ماهه همش حالت سرماخوردگی دارم در این صورت گفتن که نبایدبزنم تا حالا شده کسی با علائم سرماخوردگی واکسن زده باشه اصلا چی میشه اگه بزنیم؟  

آره من زدم عفونت خون گرفتم با بدبختی خوب شد 

فقط یه ذرررره ته گلوم خارش داشتم

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پزشک مشورت کن اشتباه نگه

اما اگه سالمی برو بزن یعنی علائم کووید نداری

تو را من چشم در راهم.❤️❤️ گرم یاد آوری یا نه. من از یادت نمیکاهم.🥲 تو را من چشم در راهم.❤️❤️

بزار خوب بشی بعد بزن عزیزم یا حتما برو تست بده اگه دکتر تایید کرد کرونا نداری بعد بزن چون اگه خدایی نکرده کرونا باشه بد میشه

اگر کسی هم از نزدیکانت مریضه نزن تا خوب بشه

من اگر خوب اگر بد تو برو خود را باش...  

آره خواهرم زد ولی از استرسش همش احساس مریضی داشت

بذار ۲ هفته بعد برو بزن

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
واقعا؟؟

آره شانس آوردم جون سالم به در بردم

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح