برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
اخه میگن ۳ماه قبل اسید فولیک بخورید من یه ماه بیشتر نخوردم دلم میخواد زودتر اقدام کنم ولی ازمایش قبل بارداری هم ندادم
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
اخه میگن ۳ماه قبل اسید فولیک بخورید من یه ماه بیشتر نخوردم دلم میخواد زودتر اقدام کنم ولی ازمایش قبل ...
خب حتما برو ازمایش رو بده چون ممکنه تیروییدت کم کار باشه و مجبور بشی باز تا نرمال شدن تیروییدت صبر کنی...حتما بگو معاینتم کنه ک عفونت نداشته باشی.دندوناتم اگه خرابن حتما درست کن...چند سالتع کی ازدواج کردی؟
خب حتما برو ازمایش رو بده چون ممکنه تیروییدت کم کار باشه و مجبور بشی باز تا نرمال شدن تیروییدت صبر ک ...
اره از اذر بایو برم سراغ دندون پزشکی و ازمایشا
۵ساله ازدواج کردم ۳۰ سالمه
خب حتما برو ازمایش رو بده چون ممکنه تیروییدت کم کار باشه و مجبور بشی باز تا نرمال شدن تیروییدت صبر ک ...
شما چندسالته و چندسال ازدواج کردی