چشم عزیزم
دو تا بسته پتی بور بزرگ
۳ تا قاشق غذاخوری پودر کاکائو
یه لیوان شکر(لیوان دسته دار فرانسوی)
دو تا لیوان شیر
۲ تا قاشق غذاخوری آرد
کره ۵۰ گرم
یعنی به ازای هر بسته بیسکوییت پتی بور بزرگ:یه قاشق غذاخوری آرد،یک و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو،نصف لیوان شکر،یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره لازم داریم
شیر سرد و شکر و پودر کاکائو و آرد رو حسابی هم بزن تا گلوله های آرد و پودر کاکائو تو شیر حل بشه.بعد بذار رو شعله تند تند هم بزن تا غلطتش مثل فرنی بشه وقتی خودشو گرفت کره رو اضافه کن و شعله رو خاموش کن.
بعد داخل ظرف مستطیلی مثل این ظرف شیشه ای ها ک مال مرغ و سالادن یه ردیف بسکوئییت پتی بور بچین و با یه لایه از مواد شکلاتی ک درست کردی روشو بپوشون. و بعد دوباره یه ردیف بسکوئییت بچین.و روش مایه شکلاتی بریز .همین جور ادامه بده تا اخر.
بعد بذار ۲۴ ساعت تو یخچال بمونه اما بعد از ۶ ساعتم میشع خورد ولی بیشتر بمونه تا ۲۴ ساعت بهتره