2777
2789
عنوان

کیک یخچالی

3387 بازدید | 20 پست

میخوام کیک یخچالی درست  کنم اولین بارمه لطفا طرز تهیه ساده و خوشمزه بدید

و اینکه قالبم جنسش چی باشه

چکار کنم مرتب و صاف در بیاد

و سوال اخرم اینه که بیسکوییت هارو افقی بچینم مواد بزنم یا عمودی؟

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
اگر کسی نگفت من میگم بهت🤗🥰 تایپ کردنش طولانیه 😁

کسی نگفت تو بگو بی زحمت منو هم بلایک

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر کسی نگفت من میگم بهت🤗🥰 تایپ کردنش طولانیه 😁

بگو لطفا پسرم گیر داده میخوام

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   

اپلیکیشن کوک پد نصب کن توش پراز دستورهای تست شده کاربرانه من خودم فنجونی بلدم وگرنه بهت یاد میدادم ولی فک کنم باید کیک اسفنجی درست کنی خامه قنادی هم همزده باشه کیک رو با چاقوی مخصوص یا معمولی برش افقی بزنی

هر لایه کیک اسفنجی روش شربت چند قطره بریزی و موز و گردو بچینی روشم یه لایه خامه

پایه ی کیکت بیسکوییت نذار کیک باشه خوشمزه تره

کیک؟

مگ نباید یه سری مواد کاراملی بزنیم

بگو لطفا پسرم گیر داده میخوام

چشم عزیزم

دو تا بسته پتی بور بزرگ 

۳ تا قاشق غذاخوری پودر کاکائو

یه لیوان شکر(لیوان دسته دار فرانسوی)

دو تا لیوان شیر

۲ تا قاشق غذاخوری آرد 

کره ۵۰ گرم

یعنی به ازای هر بسته بیسکوییت پتی بور بزرگ:یه قاشق غذاخوری آرد،یک و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائو،نصف لیوان شکر،یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره لازم داریم

شیر سرد و شکر و پودر کاکائو و آرد رو حسابی هم بزن تا گلوله های آرد و پودر کاکائو تو شیر حل بشه.بعد بذار رو شعله تند تند هم بزن تا غلطتش مثل فرنی بشه وقتی خودشو گرفت کره رو اضافه کن و شعله رو خاموش کن.

بعد داخل ظرف مستطیلی مثل این ظرف شیشه ای ها ک مال مرغ و سالادن یه ردیف بسکوئییت پتی بور بچین و با یه لایه از مواد شکلاتی ک درست کردی روشو بپوشون. و بعد دوباره یه ردیف بسکوئییت بچین.و روش مایه شکلاتی بریز .همین جور ادامه بده تا اخر.

بعد بذار ۲۴ ساعت تو یخچال بمونه اما بعد از ۶ ساعتم میشع خورد ولی بیشتر بمونه تا ۲۴ ساعت بهتره

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
چشم عزیزم دو تا بسته پتی بور بزرگ  ۳ تا قاشق غذاخوری پودر کاکائو یه لیوان شکر(لیوان دسته دار ...

مرسی خوشگلم

چرا ولی زیره اون مواد بیسکوییت میذارن اصلا خومزه نیست کیک بذاری بهتره

چیزی نزاری چی؟

چشم عزیزم دو تا بسته پتی بور بزرگ  ۳ تا قاشق غذاخوری پودر کاکائو یه لیوان شکر(لیوان دسته دار ...

چطوری از قالب در بیارم؟

چطوری از قالب در بیارم؟

اگر میخوای از قالب در بیاری قبل از اینکه بیسکوییت ها رو بچینی یه دونه کیسه فریزر رو باز کن(منظورم اینه کیسه فریزر رو رو طول و عرضش رو قیچی کن ک باز شه و بزرگتر شه )بعد کف ظرف رو یکم با آب خیس کن ک کیسه فریزر فیکس بشه تو ظرف.کیسه فریزر رو پهن کن تو ظرف و بیسکوییتا رو دیگه همون جور ک گفتم بچین

وقتی کیک آماده شد راحت میتونی برش گردونی تو ظرف دیگه 

امیدوارم متوجه منظورم شده باشی 🤗😁

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!