2821
2789
عنوان

ریزش مو

300 بازدید | 12 پست

سلام خانوما خسته نباشید راجب قهوه و اکسیدان چند جا شنیدم ک ریزش مو رو قطع میکنه و باعث روشن شدن مو میشه

میخوام بدونم ترکیبش چطور باید انجام بدم باید قهوه رو دَم کنم یا همینطوری با اکسیدان قاطی کنم؟؟؟؟ 

از جایی ک موهامو خیلی تا الان رنگ کردم از اخرین بار ک رنگ کردم خیلی ریزش مو گرفته دیگه نمیخوام رنگ کنم

هرکی میدونه بگه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
میدونم
1
33%
نمیدونم
2
66%

برای ریزش مو یه نفر به من یه راه گفت توی تاپیک اخرم هست از عطاری و طب سنتی های شهرتون باید بگیری 

روغن کندوش و شامپو سبغ 

طریقه مصرفشم کامل گفتم 

خیلی عالیه فقط اصلشو بخر 

تو نت هم راجبش بزن خیلیا راضی بودن

برای ریزش مو یه نفر به من یه راه گفت توی تاپیک اخرم هست از عطاری و طب سنتی های شهرتون باید بگیری&nbs ...

ممنون عزیزم سبغ رو شنیدم کندشم روغن اصلش ی ذره اس خالم استفاده کرده تو 3ماه نتیجه گرفت من دیگه طاقت ندارم اینید طول بکشه چون وحشتناککک میریزه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون عزیزم سبغ رو شنیدم کندشم روغن اصلش ی ذره اس خالم استفاده کرده تو 3ماه نتیجه گرفت من دیگه طاقت ...

من یه مدت قرص ساپلاس مدز مصرف کردم ریزشمو کاهش داد منم موهام وحشتناک میریخت 

بعد درکنارش 4شیره و سبوس برنج و پودر جوگندم دوسراصل بخور خیلی عالیه بعد دوهفته واقعا ریزشت نصف میشه

روغن رزماری هم خودم استفاده کردم و راضی بودم 

درکنارش سبغ و کندش هم بزن 

من دکتررفتم گف باید صبورباشی تا موهات خوب بشه 

متاسفانه من داشتم نتیجه میگرفتم ادامه ندادم و ریزشم برگشت و موهام کم شده الان یه هفته هس سبغ و کندش میزنم و درکنارش قرص تقویتی میخورم خداروشکر مقداری ریزششون کم شده ولی نباید درمانمو قطع کنم 

راستی قرص ویتامین c و به امپولایی هستن که تقویتین مثل بیوتین و نوروبین از ایناهم خیلیا دیدم نتیجه گرفتن هم تو شهرمون شنیدم هم تو نی ننی سایت دیدم 

عزیزم باید صبورباشی ایناروکه گفتم انجام بده اول ریزشت کم میشه بعد قطع میشه و موهات ضخیم میشه بعد کم کم شروع به پرشدن میکنه که تا پربشه طول میکشه🌹

ممنون عزیزم سبغ رو شنیدم کندشم روغن اصلش ی ذره اس خالم استفاده کرده تو 3ماه نتیجه گرفت من دیگه طاقت ...

خالت موهاش پرهم شد؟؟

من فامیلمون استفاده کرد گف بعد یکی دوبار ریزشم قطع شده اما خودم میزنم یه هفته س فعلا کم تر شده اما قطع نشده ولی بعد حمام موهام خیلی گره میخورن وقتی میزنم اما خب یکم طول میکشه تا نتیجه کامل بده

خالت موهاش پرهم شد؟؟ من فامیلمون استفاده کرد گف بعد یکی دوبار ریزشم قطع شده اما خودم میزنم یه هفته ...

کلا 3ماه قطا میشه

خالم بخاطر فشارعصبی ریزش موهاش حالت سکه ایی ریخت حتی سوزن ب سرش زدن فایده نداشت

تا اینکه روغن کندش استفاده کرد ک واقعا نتیجه گرفت

حالا بهش گفتم چون جایی ک دارن درستش میکنن اصفهانه گفتم برام 3تا بخر واسه 3ماهم

میگه قطره اهن دیدی شاید از اون کوچیکتر باشه

کلا 3ماه قطا میشه خالم بخاطر فشارعصبی ریزش موهاش حالت سکه ایی ریخت حتی سوزن ب سرش زدن فایده نداشت ...

من  کندش گرفتم عکسشو تو تاپیک قبلم گذاشتم تقریبا عرضش اندازه دو انگشت اشاره ووسطم جفت هم و طولش اندازه انگشت اشارم هست 

تعریف یه دکترهم تو اهواز شنیدم رفتم نوبت بگیرم گفت نیمه دوم فروردین 1401 بیا تازه نوبت بگیر بعدامیخواد حتما سه چهار ماه بعد نوبت بده😑😐

فعلا دارم با طب سنتی پیش میرم 

موهام واقعا کم شده سنم هم کمه دعاکن خوب بشن😔

ان شاء الله شماهم موهات پربشن❤

من  کندش گرفتم عکسشو تو تاپیک قبلم گذاشتم تقریبا عرضش اندازه دو انگشت اشاره ووسطم جفت هم و طولش ...

پیش دکتر یعغوبی؟؟؟؟ 

من پیش اون نوبت گرفتم تا بعد از عید بهم نوبت داده

اره منم 18سالمه

ایشاالله ک خوب شه ریزش موت عزیزم ♥💋

پیش دکتر یعغوبی؟؟؟؟  من پیش اون نوبت گرفتم تا بعد از عید بهم نوبت داده اره منم 18سالمه ایشاا ...

اره دقیقا پیش دکتر  یعقوبی نوبت میخواستم بگیرم 😅

منم 20 سالمه 

شما چه ماهی رفتی نوبت بگیری بعد برای چندماه بعد بهت نوبت داد؟

من هرچی اصرارش کردم قبول نکرد نوبت بده گف فقط باید نیمه دوم فروردین بیاین نوبت بگیرین😑

ولی بیماراش خیلی ازش راضین

اره دقیقا پیش دکتر  یعقوبی نوبت میخواستم بگیرم 😅 منم 20 سالمه  شما چه ماهی رفتی نوبت بگ ...

همین چند وقته رفتم نوبت بگیرم

اره زن داییم اینا پیشش رفتن همسایه هامون واقعا راضی ان 

خوبه ایشالله ک جواب بگیری فقط رفتی بگو چ داروهایی داد منم میگم ببینم چیاشون مشترکه

هرچند جنس مو ها باهم فرق داره