mhycat مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 271 عنوان پسره ی بیشعور🥴 295 بازدید | 24 پست بعد دو سال دوستی برمیگرده میگه من دوست دارم باهات تا آخر عمر همینجوری دوست باشم😂من خیلی دوست دارم ولی تصمیمی برای ازدواج ندارم🥴چیکارش کنم؟ خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم. 1400/08/25 | 16:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 41912 اگه عمر ووقت وشخصیتت برات مهمه کات کن وکلا از زندگیت بندازش بیرون
mhycat مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 271 تمام هر دفعه باهاش کات میکنم با گریه برمیگرده التماس میکنه 🤦 خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.
mhycat مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 271 اگه عمر ووقت وشخصیتت برات مهمه کات کن وکلا از زندگیت بندازش بیرون مهمه ولی خیلی دوسش دارم یعنی هدفش چیه از این کارا؟ خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.
mhycat مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 271 کات ☹️ خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.
maaanii عضویت: 1399/05/06 تعداد پست: 1469 هر دفعه باهاش کات میکنم با گریه برمیگرده التماس میکنه 🤦 اين رابطه سمي شده تمومش كنيد براي هميشه <<<< آقا هستم >>>>
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5687 بهش مفتی سرویس میدی لابد_مگ خره اون همه خرج کنه ازدواج کنه🙄 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
mhycat مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 271 اين رابطه سمي شده تمومش كنيد براي هميشه از چ لحاظ؟ خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.
ریحون74 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 41912 مهمه ولی خیلی دوسش دارم یعنی هدفش چیه از این کارا؟ معلومه وقت گذرونی
mhycat مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 271 بهش مفتی سرویس میدی لابد_مگ خره اون همه خرج کنه ازدواج کنه🙄 ۳۰ سالشه نمیدونم چشه نه اصلا اینجوری نیست واقعا که شما میگی خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.
mhycat مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 271 معلومه وقت گذرونی از صبح تا شب سرکاره فک نکنم آخه خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.
مامانه_هدیه عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 5687 ۳۰ سالشه نمیدونم چشه نه اصلا اینجوری نیست واقعا که شما میگی اوه ماشالا ،پس چیزی جز همون ک گفتم نمیتونه باشه🤔 ༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
mhycat مدیر استارتر عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 271 اوه ماشالا ،پس چیزی جز همون ک گفتم نمیتونه باشه🤔 مفتی سرویس میدم یعنی چی؟😂 خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.