2777
2789
عنوان

پسره ی بیشعور🥴

295 بازدید | 24 پست

بعد دو سال دوستی برمیگرده میگه من دوست دارم باهات تا آخر عمر همینجوری دوست باشم😂

من خیلی دوست دارم ولی تصمیمی برای ازدواج ندارم🥴

چیکارش کنم؟

خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

تمام

هر دفعه باهاش کات میکنم با گریه برمیگرده التماس می‌کنه 🤦

خدایا!بابت همه چیزایی که به صلاحمون نبود و نشد، شکرت!!حتی اگه براش گریه کردیم، حتی اگه غر زدیم، حتی اگه ازت شاکی شدیم.
اگه عمر ووقت وشخصیتت برات مهمه کات کن وکلا از زندگیت بندازش بیرون 

مهمه ولی خیلی دوسش دارم یعنی هدفش چیه از این کارا؟

بهش مفتی سرویس میدی لابد_مگ خره اون همه خرج کنه ازدواج کنه🙄

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
اين رابطه سمي شده تمومش كنيد براي هميشه

از چ لحاظ؟

بهش مفتی سرویس میدی لابد_مگ خره اون همه خرج کنه ازدواج کنه🙄

۳۰ سالشه نمیدونم چشه 

نه اصلا اینجوری نیست واقعا که شما میگی

معلومه وقت گذرونی 

از صبح تا شب سرکاره فک نکنم آخه 

۳۰ سالشه نمیدونم چشه  نه اصلا اینجوری نیست واقعا که شما میگی

اوه ماشالا ،پس چیزی جز همون ک گفتم نمیتونه باشه🤔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
اوه ماشالا ،پس چیزی جز همون ک گفتم نمیتونه باشه🤔

مفتی سرویس میدم یعنی چی؟😂