2777
2789
عنوان

همسرم بهم گفت...

334 بازدید | 11 پست

ی ساله نامزدیم چند وقت پیش گفت ترجیح میدم تو جمع خونوادگی یکم سرسنگین باشیم اونقدر باهم حرف نزنیم هرچیزی جای خودشو داره

بعدش یهویی دیدم کلا عوض شده مثلا فکرشو کنید از ادمی ک کاملا توجه‌ش به من بود تبدیل شده به مردی ک همه میبینه تو جمع الان من حتی باور کنید با ی بچه ده دیقه ی ربع بازی میکنه حرف میزنه ولی با من تو اون دوساعت یا بیشتر ی نگاهم نمیندازه منم خیلی خیلی ناراحت شدم از اینکارش بهشم گفتم گفت قبلا بهت گفتم تو جمع اونقد بهم نزدیک نشیم خوبه 

منم تلافی کارش ده برابر خودش باهاش سرسنگین شدم نظر شما چیخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیشب اومد بد جوابش دادم گفتم خودت خواستب

باهاش بد رفتار نکن عزیزم 

فقط بهش با سکوت یا با درد و دل بفهمون که دوست داری تو جمع بهت محل بده 

الانم که نامزد هستین رفت و آمدتو کمتر من که خودش از دلتنگی بیاد دنبالت و بهت توجه کنه

ولی باهاش بد نشو همین مشکل کوچولو تبدیل به اختلاف میشه خدایی نکرده

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
باهاش بد رفتار نکن عزیزم  فقط بهش با سکوت یا با درد و دل بفهمون که دوست داری تو جمع بهت محل بد ...

تو تاپیک قبلیم یا یکی قبلترش دقیق ندونم ‌کامل برخوردم و حرفای دیروزمو نوشتم

حتی طوری بودم دیشب خودش منو کشوند بیرون گفت چته انگار عزیزت مرده

سلام عزیزم خوبی؟ دم عروسیت چرا اینقدر ناراحتی گلم؟  

به نظر من چون نزدیک عروسیته و داره یواش یواش واقعا زندگی مشترکتون شروع میشه و از آینده و اینکه قراره چه اتفاقاتی رخ بده نگرانی و استرس داری و این بدجور تو روحیت اثر گذاشته. شاید اگه نمیرفتی ساختمون مادرشوهرت اینقدر مضطرب وناراحت نبودی ولی خب حالا شرایطت اینه و باید خودتو وفق بدی باهاش. یه مورد هم اینه که شاید گوشه ی ذهنت هنوز درگیر عشق سابقته و دل کندن و وارد زندگی زناشویی شدن رو برات سخت کرده.

و چون ناراحتی به مسائل ریزبینانه نگاه میکنی و حساس شدی 

به نامزدت بگو که کدوم حرفاش باعث ناراحتیت میشه و ذهنت رو درگیر میکنه،بگو که انتظارات زیادی که ازت در مورد خانوادش داره آزارت میده و نگرانت میکنه .

به هر حال تغییر شرایط و وارد شدنت به یک زندگی جدید موقعیتی هست که زمان میخواد تا بهش عادت کنی .

اینا همش طبیعیه و نباید نگران باشی به مرور زمان حالت بهتر میشه همه چیزو بسپر به زمان و خودتو برای یک زندگی موفق و شاد با همسرت آماده کن.خوشبخت بشی خانومی.