2777
2789
عنوان

بارداری

93 بازدید | 8 پست

دوستان من میخوام باردار شم ،جنسیتش دختر بشه،

گفتن نباید ۲ روز قبل و بعد تخمک گذاری رابطه داشته باشی ولی نمیدونم تخمک گذاریم کی میشه که ۲ روز قبلش رابطه نداشته باشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

یه سوال دیگه دارم،،اگه تخمک من از قبل تخمک گذاری بارور بشه(به فرض که دختر شده) بعد روز تخمک گذاری رابطه داشته باشم تاثیر نداره رو جنسیت؟

ماشین حساب تخمک گزاری 

اینو بزن گوگل میاد

روز اول پریودیتو بزنی همرو بهت میکه

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا اگ میگفتی پسر میخوای همه میریختن سرت

ان شالله همون بشه ک میخوای

سردیم بخور

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم