2777
2789
عنوان

حکمت خدا چی بوده

763 بازدید | 34 پست

گناه من یا دخترم چی بوده که باید نارس بدنیا باید والان بگمcpهست سالها طول میکشه درمانش 

چکار کردم مگه بخدا کم اوردمه تحمل ندارم ببینم دخترم نمیشینه راه نمیره 

توروخدا واسه دخترم دعا کنید خداوند معجزه کنه زودتر خوب بشه شفاش بده

شدیم پدر ومادر عصبی 

خیلی صبور بودیم اما کم اوردیمه خیلی زیاد خیلی 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکتون کنه💔

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

سلام عزیزم چند وقتشه

یکسال و۴ماهپ۷ماهه بدنیا اومد

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

بخدا حصرت ایوب نیستیم 

منم مادرم دلم میخواد ببینم بچم به مدقع رابرهبشینه

حرف بزنه

بخدا بچه زوری نخواستم گفتم خدایا اگه سالم هست نگهش دار

عزیزم پیج دکتر بیتا حسینی روانشناس تو اینستا رو دنبال کن خیلی از نظر روحی بهتون کمک میکنه پیجشون هست drbitahosseini اصلا هم این پیام تبلیغاتی نیست اما خودم خیلی استفاده کردم از مطالبشون گفتم شاید برای شمام مناسب باشه 

شدت سی پی اش چقدره پسر من خیلی شدیده

دکتر گفتهcpدیپیالژه به من گفت خفیف اما خودم داقون شدم 

نمیدونم دیگه چحور هست

یکسال و۴ماهپ۷ماهه بدنیا اومد

دختر خواهر منم اینجو هست .. 

عزیزم از اولین لحظه پیش دکتر پنجوی ..یا دکتر بغدادی ببر ... اونا هر چندماه یبار چک میکنن ..بعد باید کاردرمانی ببری .. فقط این کمک کننده هست ... 

و صبوری خودت ..و اینکه تلاش کنی.. 

بچه خواهر منم الان 8 سالشه راه میره ..ولی هنوزم نمیتونه خوب وایسته بمیرم واسش یهووو میفته... ولی سالی یبار میبرن پیش پنجوی و دکتر بغدادی هردو نظرشون میگن..یکماه پیش هم گفتن پیشرفتش خوبع...فعلا عمل نمیخواد ِِ.... فقط پاشنه  داده تا تو کفشش بزاره ا پاشنه پاش کوتاه نیاد 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺
بخدا حصرت ایوب نیستیم  منم مادرم دلم میخواد ببینم بچم به مدقع رابرهبشینه حرف بزنه بخدا بچ ...

بچه خواهر منم 7 ماهه دنیا اومده...فقط دقت کن ..چشماش هم انحرافی نداشته باشه..دختر خواهر من داشت عمل کردن خوب شد.. لوزه سوم هم داشت 2 سالگی عمل کردن خوب شد...همش بخاطر نارس بودن اتفاق افتاده بودن 

خداروشکر خیلی باهوش هست ..الانم خوب راه میره فقط نمیتونا کنترل کنه وایسته... 

دکتر گفته بهتر میشه...احتمالا نشه اخرین راهش عمل هست زیر کفش پاش 

هرحاجتی از خدا بخواید بهتون عطا میکنه کافیه فقط دلت وصل شه... میدونستی خدا خیلی جیگره خدا نفسه.خدا عشقه ... وصل شدن دل کار سختی نیس فقط یقین و ایمان قلبی به حاجتی که از خدا میخوای داره... گاهی وصل شدن از طریق شهدا ازطریق ائممه و گاهی یه لرزش دل کافیه به استجابت برسی. بخدا محاله بخوای و نشه... محاله ارزو کنی و نشه... میخوای باهم امتحان کنیم... خدا ته معرفت و عشقه. باورش کن به خدا گمان نیک برید با هرگمان و فکری که بخدا داشته باشید خدا با همون گمان و فکر و ذهن بشما نگا میکنه.. .. راستی دوستای گلم امام زمان خیلی چشم انتظاره.. وقتی واسه فرجش هرلحظه دعا میکنید مولا جلوتر از شما دستشو میبره بالا و برای فرج مشکلات و حاجتتون دعا میکنه ...وقتی خیلی یجایی گیر کردید خیلی گرفته شدید خیلی غم اومد بسراغتون ..کافیه امام زمان رو به چشم انتظاریش قسم بدید بگید بحق فرجت که چشم انتظارشی ..فرجی کن تو کارم مولا جان 😍😍 اشک بریز و حاجت دلت رد خور مستجاب میشه...🌺 خدارو تو اون لحظات قسم بدید به یعقوب نبی در فراق یوسفش بگید خدایا پیغمبرت پیامبرت بود دوری یوسفِش نابیناش کرد من که بنده تم چطور تحمل کنم و حاجتمو روا نکنی ... بگو 11 فرزند داشت ولی یه یوسفِشو ازش گرفتی 30 سال تو فراق یوسفش اشک ریخت ... خدایا منو از امتحان و گرفتاری نجاتم بده و حاجت دلمو عطا کن و شادم کن مثل یعقوب نبی که چشم و دلشو به جمال یوسفِش شاد کردی😍😍😍 دوستان با هر پیغمبری با هرائممه و شهدایی باید به زبون خودشون و با هرچیزی که امتحان شدن باید حرف بزنیدتا رد خور نداشته باشه حاجت دلتون ... اونوقت استجابت نزدیک میشه.😍😍 حضرت محمدص فرمودندخدا را بخوانید و به اجابت دعای خود یقین داشته باشید و بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد.🌺