2777
2789

به خودت استرس نده اینا همش احتمالی هستن دقیق نیست ، با نظر دکتر میری آمینوسنتز یا سلفری که ۹۰ درصد منفی هست 

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم شما حتماااااااااااا کامل پیگیری کن اما نگران نباش ..

ریسک نقص سیستم عصبی پسر منو غربال گری زده بود 1 به 101 ...این یعنی خیلی وجشتناک ...اما شکر خدا پسرم هیچ مشکلی نداشت الانم سه سال و نیمه است و کنارم خوابه

تاپیک میزنم که کسی که ریسک داشته بیاد بگه بچش سالم بوده که منم یکم آروم میشم

ولله من تو همین نی نی سایت ۹۰ درصد دیدم ریسک داشتن رفتن آمینو منفی شده حتی خود نی نی یار هم تایید کرده نگران نباش انشالله سالمه سالمه

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
ببین عزیزم شما حتماااااااااااا کامل پیگیری کن اما نگران نباش .. ریسک نقص سیستم عصبی پسر منو غربال گ ...

خداحفظش کنه،مال من و زده ۱به ۲۴۷،اره باید ۵ شنبه برم آمینوسنتز بدم

خسته ترینم
ولله من تو همین نی نی سایت ۹۰ درصد دیدم ریسک داشتن رفتن آمینو منفی شده حتی خود نی نی یار هم تایید کر ...

خداکنه،دلم آروم نمیشه خب چی کار کنم خیلی سخت،

خسته ترینم