aloungirl مدیر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 19 پست کتابای قلم چی چطورن؟ بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown: 1400/08/25 | 14:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 دبیری تاریخ واااااااااااااااقن من یخام دبیری علوم اجتماعی قبول شم بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 دبیری تاریخ آزمونا رو شرکت کردین؟ روزی چن ساعت میخوندین؟ بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
aloungirl مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 934 دبیری تاریخ کلاسی رفتین؟ بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:
taninjoonam عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 10212 آزمونا رو شرکت کردین؟ روزی چن ساعت میخوندین؟ آره آزمونهای دوهفته یکبار قلمچی می رفتم. ثابت نبود ساعت مطالعه م یه روز کم یه روز زیاد و یه روزم متوسط. مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
taninjoonam عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 10212 واااااااااااااااقن من یخام دبیری علوم اجتماعی قبول شم ان شالله عزیزم. میشی حتما💪 مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود