2777
2789
عنوان

اخرین توسل من

69 بازدید | 6 پست

بچه ها مشکل خیلی بزرگی  دارم خیلی بزرگ 

زندگیم الکی الکی داره نابود میشه 

هرچی دعا بود خوندم به هرکسی بگین توسل کردم امام رضا 

امام حسین امام علی و حضرت ابولفضل حضرت فاطمه کلی نذری دادم کلی التماس کردم با گریه خواستم اما هیچ فرجی نشد حال خیلی بدی دارم خیلی بد 

من عاشق شوهرمم و نمیخوام زندگیم خراب شه اما هیچکسی کمکم نکرد باب الحوایج دلم و شکست امام رضا من و دست خالی فرستاد خیلی دلم شکسته حالا فقط مونده حضرت معصومه که امروز شهادتش هست 

برام دعا کنید حضرت معصومه که خودش جوان بوده به جوانی من رحم کنه و نزاره زندگیم از هم بپاشه 

برام دعا کنید حضرت معصومه من و ناامید نکنه  تو دلم پر غم و غصه ست برام دعا کنید 

عزیزم براتون سوره یاسین میخونم دعا میکنم زندگیتون از هم نباشه و زندگیتون خوب بشه 

اگه شد شماهم یه لحظه برا من دعا کن اونی که عاشقشم بهش برسم و باهاش خوشبخت بشم خیلی ناراحتم 

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توهیچ وقت ازحکمت خداسردرنمیاری تودعاوتلاشتوبکن اگه به صلاحت باشه همونی میشه که دلت میخواداگه به صلاحتباشه هیچ وقت هیچی روبه زورازخدانخواه چون بعدامیفهمی چرانبایداونوداشتی بسپاربه خودش که داناترینه