بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
اینم در نظر بگیرید اول اینکه واکسن میکروب ضعیف شده یا کشته شده خود ویروسه بعدم اگرتا چندییین سال دیگه بخواد عوارضش دامن گیرمون بشه پس وقتی کرونا میگیریم و خود ویروس فعال و زنده وارد بدنمون شده چه عواقبی قراره برامون پیش بیاد
اخه اونایی که قبلا میزدیم همه بعد از ۵ تا ۷ سال ازمایش ثابت شد ضرر ندارن اینا که همینطوری اورژانسی تایید شد و بعد اینکه زدیم هم کرونا گرفتیم باز تازه تو خانواده زدن بعد هردو دوز باز گرفتن و فوت شدن متاسفانه از این حسرت میخوره ادم اگرچندان اثر نداره چرا زدیم دیگه تازه باید سالی دو ، سه بار تکرار بشه مگه بدن ادم چیه این همه مواد شیمیایی واردش بشه
لطفا بدبین نباشیم اینهمه تا حالا واکسن زدیم ایشالا که اینم مشکلی نمیسازه حداقل تا الانش که جواب داده
گلم مثل اینکه شما بچه نداری
واکسن پنج گانه پسرم باعث تشنجش شد ،دختر برادرم و دوتا از نزدیکان مون همینطور شدن یک ماه پیش هم یکی از بستگانم به خاطر واکسن تشنج کرد ویک ماه بیمارستان کودکان بستری بود....
دیگه واکسن زدی دیگه...حالا من بشینم هرچی از ضررش بگم مگه فایده ای داره برا شما...پس بهتره به خودتون استرس و اضطراب وارد نکنید تا بعدا ببینیم چی میشه..توکلتون بخدا باشه