2777
2789
عنوان

اخه این چ شرایط مزخرفیه که ما داریم

144 بازدید | 10 پست

تو حداقل های زندگی موندیم...چقدر بدویم یه ماشین بخریم...الان لپ تاپم داره خراب میشه چندساله دستمه...لپ تاپ خوب حداقل ۱۸ ملیونه....واقعا همه مردم جهان انقدر تو سختی و مشقتن و برای حداقل های زندگیشونم دارن میدون...وقتی فکر میکنم اونور جهان یه دنیای دیگه ای هست که من اصلا ندیدم واقعا قبطه میخورم...حیف عمرم که اینجور اینجا گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخل و خرج بهم نمیخوره  خدایا خودت کمکمون کن

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

خوبه اونو داری

من اونو هم ندارم. با یه گوشی کوچیک و یه چشم کور دارم درس میخونم. خیلی هم خدا رو شکر میکنم😅

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔

دیگه طوری شده که ۱۸سالت شد حتما باید جایی مشغول به کار بشی.نمیشه‌رو درآمد پدر ومادر‌یا همسر به تنهایی حساب کرد

از ته دلم واسه تویی که امضامو میخونی خوشبختی،سلامتی،آرامش‌ و‌عاقبت به‌خیری‌ رو‌ از خدا میخوام.توهم واسه این نوعروس عاشق دعا کن👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️❤

عزیزم الان تو کشورمون هر کی تو جایگاه خودش تو مشقتو سختیه البته ماها ک با حقوق وزارت کاری هستیم دیگ خیلییی سخت میگذره شوهرم از صبح تاشب میره ولی بخدا ک دهم حقوقمون تموم میشه حتی دریغ از ی لباس ک بخوایم بخریم با حقوق سه و خورده ای بعضی وقتا میگم یعنی میش ماهم ماشین بخریم ولی چجوری؟ فقط امیدم ب خداست همین و بس .چیکار کنیم با غصه خوردن عوض نمیشه شرایط .فقط خدا باعث و بانیشو لعنت کنه ک جوونا تباه شدن

حداقل شما کارمندی اونایی که بیکارن چی بگن؟

بخدا ناراحت میشم زندگیامونو میبینم....کارمندی که حقوقش کمه ادم میلیاردرم باشه اینجا اینهمه سختی مردمو ببینه کوفتش میشه و نمیتونه پولش لذت ببره...البته منظورم کسیه که وجدان داره

بخدا ناراحت میشم زندگیامونو میبینم....کارمندی که حقوقش کمه ادم میلیاردرم باشه اینجا اینهمه سختی مردم ...

یکی تو اینستا هست کارمند بود بعد آیلتسش رو گرفت الان ساکن کاناداس شما هم اقدام کنید دیگه این جهنم ما موندن نیست