2777
2789
عنوان

نجمیه یا بقیه الله ؟؟؟🤔🤔🤔

1962 بازدید | 10 پست

❌❌❌ تجربه شخصی❌❌❌ 

یکی از انتخاب های سخت برای کسایی که بیمه نیروهای مسلح دارن انتخاب یکی از این بیمارستانا برای زایمانه. درمورد خودم اینطوری بود و با تحقیق اینترنتی که کردم از ماه چهارم نجمیه رو انتخاب کردم، همه میگفتن بدون شک نجمیه بهترینه بقیه الله جهنم بارداراست زجرکش میکنن، چند تا عکس هم از اتاقای بیمارستان دیدم به نظر خیلی شیک و تمیز بود.

برای اینکه خیالم راحت بشه رفتم حضوری ببینم، اولا اجازه ندادن اتاق زایمان و بستری رو ببینم بعد از جلوی در ورودی از هر کس هر سوالی می پرسیدم با بی احترامی جواب می دادن، یکم دلسرد شدم ولی فکر کردم شاید اتفاقی من با بی اعصاباش روبرو شدم، چند روز بعد لکه بینی داشتم و اورژانسی باید میرفتم بیمارستان،بازم همین اتفاق افتاد،تمام پرسنلش با بی احترامی رفتار میکردن و منتظر داد زدن بودن، دکتر سونوگرافیشم که شیفتش بود نیومد به جاش دستیارش سونو گرفت که اونم با همه دعواش می شد در حدی که من و سه نفر دیگه که اونجا بودیم رفتیم حراست نامه نوشتیم،بلوک زایمانشم که بدتر خانومه سقط کرده بود طفلی حالش بد بود گریه میکرد،هر کی رد میشد یه داد میزد که گریه هاتو ببر یه جا دیگه. خلاصه بازم به هر کی گفتم گفتن امکان نداره نجمیه اینجوری باشه شب رفتی خسته بودن.

تا اینکه چند روز پیش برای تشکیل پرونده زایمان رفتم باز دوباره همون داستانای قبلی، از ظهر تا ۹ شب نگهم داشتن برای معاینه و سونو و nst آخرم سونو مشکل داشت گفتن رشد جنین مشکل داره از اون طرف انقدر تو بیمارستان حال روحیم بد بود فشارم اومده بود بالا گفتن احتمالا بستری باید بشی و آزمایش بدی که منم گفتم یک ثانیه دیگه اینجا بمونم سکته میکنم.

فرداش برای تکرار سونو و آزمایش رفتم بقیه الله. اولا مکانشو جای پارکش نسبتا خیلی بهتر بود، از لحاظ تمیزی هم عالی بود،به چادرم به اون صورت گیر ندادن.از جلو در خدمات تا دیدن باردارم همه جوره کمکم کردن راهنماییم کردن بلوک زایمان،اونجا ک رسیدم یه ماما خیلی خیلی خوش اخلاق با قربون صدقه شرح حالمو پرسید بعد دید نگران سونو هستم برام توضیح داد که اعداد تقریبیه و ممکنه اشتباه شده باشه. بعد منو بردن روی تخت دراز بکشم که تا دکتر میاد اذیت نشم، سونو رو خود دکتر که متخصص پریناتولوژی بود انجام داد اعدادش کاملا با روز قبل فرق داشت و گفت همه چی عالیه. بعد رفتم اتاقاشو دیدم خیلی تمیز و خوب بود دائما ضدعفونی میکردن و از نظر رنگ و محیط آرامش بخش بود، بخش vip هم نسبتا شیک و تمیز بود از هرکس هم پرسیدم به شدت راضی بودن، فقط عیبش این بود که تو بلوک زایمان روی تخت های معاینه از زیرانداز یکبار مصرف استفاده نمیشد ولی یه خانمی دائما ملحفه هارو عوض میکرد. هزینه ها هم با بیمه نیروهای مسلح طبیعی رایگان سزارین ۳۰۰ اتاق وی آی پی ۶۵۰.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم جا انداختم در مورد اتاقای نجمیه دوباره رفتم اتاقاشو ببینم اول نذاشتن الکی گفتن همش پره بعد که اصرار کردم اجازه دادن اتاقای خصوصیش دقیقا در حد اتاقای معمولی یه بیمارستان دولتی درجه ۳ بود با رنگای اعصاب خوردکن، فقط یه سوییت وی آی پی داشت که معمولا همیشه پره هزینشم از شبی یک ملیون برای اتاق خصوصیا بود تا ۲۵۰۰ برای سوییت 

هزینه زایمان هم با بیمه ۶۰۰ اگه نوزاد دفترچه نداشته باشه حداقل ۱۸۰۰

درمورد سزارین اختیاری هم جفتشون اجازه نمیدن و تا جایی که میدونم خیلی نگه میدارن. اگه صددرصد آمادگی زایمان طبیعی رو ندارید هیچکدوم خوب نیستن، برای زایمان طبیعی هم جفتشون ماما همراه نداشتن باید از بیرون رزرو کنید، قبلا داشتن شانس من الان ندارن

بقیه الله خیییییییییییلی عالیه، همه چیزش خوبه

❤️❤️❤️❤️ من عاشق همه چیزش شدم مخصوصا پرسنلش به غیر از اونایی که به چادر گیر میدادن،البته اونم خیلی سخت نمیگرفتن ۵۰ درصد چادر نداشتن یا فقط انداخته بودن روی دستشون