2777
2789
عنوان

شدم گوشت قربونی

178 بازدید | 12 پست

اولش بگم که خدارو شکر از زندگیم راضیم، دوست دارم تا اونجا که توان دارم به اطرافیانم محبت کنم، حالا مامانم بخاطر کارهایی که برای خانواده همسرم و خود همسرم میکنم میگه داری من رو دق میدی و از دستت ناراضی‌ام و مثل کلفت ها شدی 😢 همسرم هم میگه خانوادت از محبتت سواستفاده میکند( پدرم فوت کرده، منظورش خواهرامه) از هر طرف مثلاً دارن حرص منو میخورن ولی من دیگه نابود شدم، پیش هیچ کدومشون نمیتونم درددل کنم یا اگر مشکلی دارم بگم چون مثل فنر تحت فشار آماده جنگ با همدیگه آن😭😭

God help me to be strong enough not to lie to myself 

شش هفته حامله بودم، بچه سقط شد مامانم میگه خدارو شکر وگرنه تو انقد کار میکردی ماه‌های بالاتر بچه از بین میرفت، نمی‌دونم والا چیکار کنم؟ این حرف رو کجای دلم بذارم؟

شش هفته حامله بودم، بچه سقط شد مامانم میگه خدارو شکر وگرنه تو انقد کار میکردی ماه‌های بالاتر بچه از ...

اخه این چه حرفیه مادرت زده😐😵

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=215591468]مگه خواهرات چیکار کردن؟! [/QUOTE 

سرکار میرن ولی چون حقوقشون سر وقت نیست از من پول میگیرن، تا اینجاس مشکلی نیست، الان کاری پیدا شده که همه چیش سروقته ولی خواهرم با بی‌خیالی میگه باب میل من نیست اصلا شرایط مالی براش مهم نیست من هواشونو دارم چون پدرم فوت کرده و اونا مجردن دلم نمی‌خواهد غصه بخورن، گوشی خریده من قسطش رو میدم، قرعه کشی شرکت کردن من میدم.....

[QUOTE=215591468]مگه خواهرات چیکار کردن؟! [/QUOTE  سرکار میرن ولی چون حقوقشون سر وقت نیست از م ...

خدا رحمت کنه پدرتون درک میکنم.... شما خودت کار میکنی؟ 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
خدا رحمت کنه پدرتون درک میکنم.... شما خودت کار میکنی؟ 

بله، کل حقوقم می‌ره برای خانوادم، درسته موقته ولی اصلا درک نمیکنن آدم تو معذورات قرار میگیره، بدتر از اون اینه که جلوی همه یه جور رفتار میکنند انگار من از پشت کوه اومدم

بله، کل حقوقم می‌ره برای خانوادم، درسته موقته ولی اصلا درک نمیکنن آدم تو معذورات قرار میگیره، بدتر ا ...

تا یه جایی خوبه که کمکشون میکنی ولی کم کم خودت خسته میشی یواش یواش بزار دیگه مستقل بشن قرض بده پس بگیر اینجوری برای آینده خودشونم بهتره عزیزم... چی بگم هر چی فکر میکنین درسته اونو انجام بدید چون مال خودتونه اختیارش دارید 🌹🌹🌹

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
تا یه جایی خوبه که کمکشون میکنی ولی کم کم خودت خسته میشی یواش یواش بزار دیگه مستقل بشن قرض بده پس بگ ...

مرسی که اومدی و وقت گذاشتی، دلم میخواد از همشون فرار کنم و برم یه جای دور