2777
2789
عنوان

همدردی یادم بدین!!😅

109 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. مامانم دیروز تصادف کرده، ماشین بهش زده، هردو تا پاش شکسته!😥

اولش دکتر گفته بود احتمالا فقط یکی از پاهاش عمل بخواد. حالا امروز میگه هردو تا پا باید عمل بشه پلاتین بذارن و دکترش هم گفته فعلا یکی از پاها رو عمل میکنه بعدشم دو سه هفته ای نیست.

مامانم اعصابش خورده که اینجوری شده فکر می کرد یکی از پاهاش عمل میخواد و امروز عمل میکنن و تموم میشه. حالا اینطور که دکتر گفته معلوم نیست تا کِی باید بیمارستان باشه!!!

حالا دارم میرم پیشش بمونم نمی دونم چی بگم که حالش بهتر بشه! گفتم بیام اینجا از تجربیات و نظر شما کمک بگیرم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم حرفی واسه دلداری تو اون وضعیت سخت نیست، غیر ازینکه با حوصله و مهربونی مرتب کنارش باشی و با حرفات مطمئنش کنی که کمک حالش هستی. ممکنه بخاطر ناراحتی و نگرانیش، یه کم بداخلاق و عصبی بشه. ولی شما به دل نگیر و همش کنارش باش😍🌹🌹🌹

🌷💚 یه خانم خوشبخت 45ساله! 💚🌷