2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۲۵ سالگی وقت هست.

بزار مستقل بشه.

اینطوری بره خونه شوهر احتمال اینکه درس بخونه و بره سرکار بسیار بسیار کمه.😔

بهارااااانم؛ کوچه شکوفه بن بست بهار.                                    🍇منو انگور یاقوتی هام🍇

تو رو خدا نه فردا همین دختر میگه من بچه بودم تو چرا دادی🥺اخه ۱۵؟ اون الان باید درس بخونه ورزش کنه شادی کنه خودشو بشناسه پیدا کنه معاشرت کنه علایقش و پیدا کنه تجربه کسب کنه مستقل شه کلی حس خوب هست که باید تجربه کنه و بعد با توجه به اونا عاشق شه و فرد مناسب زندگیشو انتخاب کنه ادم توی اون سن هیچ کدوم از اینا رو نمیدونه واقعا نمیدونم چه جوری یه مادر میتونه جای اینکه پشتوانه باسه بر رشد فرزندش بیاد به ازدواجش تو ۱۵ سالگی فکر کنه حتی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😰😰😰😰من تهرانم نمیدونم ولی الان توی روستاهاشم مادر و پدرا سخت سر زمین و اینا کار میکنن که بچه هاسونو به ارزوشون برسونن بعد شما راحت ترین راه و بر خودتون انتخاب کردید از سرتون باز میکنید زبونم لال خدایی نکرده میره با یه بچه میاد دوسال بعد جامعه ما تو ۳/۴ سال گذشته تغیر کرده قدبم بود ۱۵ سالگی میرفتن و میشستن با یه حقوق بخور نمیرو چشم چشم شوهر پیر میشدن الان توقعها خواستا های جامعه عوض شده 

عزیزم شما ک پادرشی خودت تصمیم بگیر چون اینجا این سنو کودک همسری میدونن هرچند خودمم پایین ۱۸ سال ازدواج و سن کم میدونم حداقل دیپلمشو بگیره ولی خب شما بیشتر شرایط و میدونی و درست و غلط دخترتو تشخیص میدی بنظرم دودوتا کن ببین چیکار کنی به صلاحشه

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘

نه ۱۵هنوز زوده الاقل نامزد بشن فقططططط اگه از هم خششون اومد۱۷.۱۸ازدواج کنه

زندگی دشوار ترین امتحان است.بسیاری از مردم مردود میشوند چون سعی میکنند از روی دست هم بنویسند غافل از اینکه سوالات موجود در برگه ی هر کسی فرق میکند 
تو رو خدا نه فردا همین دختر میگه من بچه بودم تو چرا دادی🥺اخه ۱۵؟ اون الان باید درس بخونه ورزش کنه ش ...

عزیزم شما چرا قضاوت میکنید من فقط میخواستم نظر بپرسم