2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 344 پست
اها لطفاهرامام زاده ای رفتی برای منم دعاکن به مادرباایمانتم بگوبرای منم دعاکنه اسمم پریسا یه بگودعاک ...

ممنونم حتما عزیزم اگه قابل باشم دعات میکنم 

بله مادرم خیلی مهربون ومعصومم هست و خیلی دل پاکی داره حتما میگم بهش

من از قیدت نمیخواهم رهایی
توت فرنگی جون مشکلت چیه ؟

عزیزم میخام خدایه بخت خوب نصیبم کنه همیشه پاک موندم تاحالا عاشق نشدم به خاطراینکه گناه نکنم دلم میخاس فقط عاشق شوهرم باشم وخداهم یه آدم پاک ومردواقعی سرراهم قراربده دوس دارم به همین زودی ازدواج کنم

خدایادوست دارم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها لطفاهرامام زاده ای رفتی برای منم دعاکن به مادرباایمانتم بگوبرای منم دعاکنه اسمم پریسا یه بگودعاک ...

بعدش 

بگو برای دوست دیگه ام هست می‌پرسه 

شوهرم غریبه است یا نه ؟, همدیگرو دیدیم ؟ چطوری آشنا میشیم ؟ 

در قلب زیبا و الهی من تو چقدر فراوانی 🍃🍃🍃🍃‏.    
ممنونم حتما عزیزم اگه قابل باشم دعات میکنم  بله مادرم خیلی مهربون ومعصومم هست و خیلی دل پاکی د ...

مرسی فداتشم توروخدابگو میدونم دعای مادرت برآورده میشه حس میکنم دائم درحال صلوات فرستادن قرآن خوندن باشه ایشالله خدا کمکتون کنه

خدایادوست دارم❤️
عزیزم میخام خدایه بخت خوب نصیبم کنه همیشه پاک موندم تاحالا عاشق نشدم به خاطراینکه گناه نکنم دلم میخا ...

باشه برات دعا میکنم فقط منتظر باش . که بزودی اتفاقاتی خوبی برات می افته ☺️خیلی زود و خیلی سریع 

بعدش  بگو برای دوست دیگه ام هست می‌پرسه  شوهرم غریبه است یا نه ؟, همدیگرو دیدیم ؟ چطوری ...

عزیزم برای دوستت حس میکنم به واسطه کسی باشوهرش اشنامیشه وتاچندماه دیگه یاسال دیگه ازدواج میکنه یه خبرخوشی هم داره

خدایادوست دارم❤️
ممنونم گلم فداتشم به دلت افتاده زودحاجتمومیگیرم؟  

اره . حس ششم میگم منتظر باش که اتفاق های خوبی بزودی زود برات رخ میده . صبور باش همیشه تو زندگیت .خوش اخلاقی عادتت باشه  و همیشه شکر گزاری خدا باش . ☺️ حس ششم گفت اینطوری باش تو زندگیت با آدم ها و شوهرت